Altcoin Haberleri

Merakla Beklenen Ekim Ayı Kilit Açılışları Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Enflasyon, küresel ölçekte artış göstermektedir ve merkez bankalarının sıkılaşan para politikası nedeniyle risk piyasaları üzerinde baskı yaratmaktadır. Bunun yanı sıra, altcoinlerin kendi içinde de enflasyon sorunu bulunmaktadır. Örneğin, bu yıl AVAX gibi altcoinler, ciddi kilit açılışları gerçekleştirdikleri için fiyatları 9 doların altına kadar düşebilmektedir.

Kripto para yatırımcıları için dolaşım arzı son derece önem taşımaktadır ve kilit açılışlarıyla bu arz artış göstermektedir. Eğer kilit açılışları sürekli bir şekilde ve yeni talebin üzerinde gerçekleşiyorsa, bu durum fiyatların enflasyon nedeniyle erimesine yol açabilir. Üstelik, hacimlerin azaldığı ayı piyasalarında, kilit açılışları milyonlarca dolarlık satış baskısı anlamına gelir.

Image
Merakla Beklenen Ekim Ayı Kilit Açılışları Başlıyor! 4

Günümüzde, birkaç milyon dolarlık satış bile altcoinlerin fiyatının çift haneye yakın bir şekilde değişmesine neden olabilmektedir. Bu da kilitli varlıkların dolaşıma girmesiyle kurumsal yatırımcıların veya altcoin ekiplerinin satışa yönelmesinin fiyatların hızla düşmesine yol açtığını göstermektedir. Yakın zamanda AVAX fiyatının bu kilit açılışlarıyla ne kadar hızlı bir şekilde düştüğünü gözlemlemiştik.

Yaklaşan kilit açılışları, fiyat düşüşünü tetikleyebilecek iki nedenle ilgili olabilir. İlk neden, artan dolaşım arzı ve satışa hazır yeni arz nedeniyle fiyatın düşmesidir. İkinci neden ise, ilk nedenden dolayı endişelenen yatırımcıların satış yapması ve alımı ertelemesi kararlarıdır.

Ekim Ayı Altcoin Kilit Açılışları

Her Pazar olduğu gibi bugün de erken saatlerde önümüzdeki 7 gün içinde yaşanacak önemli gelişmeleri sizlere duyurmuştuk. Bu haftalık önemli gelişmeler haberlerinde token kilit açılışlarına da özellikle değiniyoruz. Ancak bir de 20-25 gün sonra yaşanacak kilit açılışları var. Bunlardan önceden haberdar olmak yatırımcılar için yararlı olabilir.

Ekim ayının ilk haftasında SUI ve IMX Coin kilit açılışları gerçekleştirilecek. Dolar bazında en büyük kilit açılışı ise AXS Coin ekibi tarafından 20 Ekim tarihinde yapılacak. Aşağıdaki tabloda, 6 kripto para için planlanan kilit açılışlarıyla ilgili detayları görebilirsiniz.

Token Kilit Acilislari Ekim 2023

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.