HaberlerAltcoin Haberleri

Shopify Artık Solana Pay İle Ödemeleri Kabul Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana Pay’in Shopify platformuna dahil edilmesi sayesinde, çok sayıda satıcı için daha hızlı ve etkili bir ödeme alternatifi oluşturulmuş oldu. Aynı zamanda, alışveriş yapanlar da Shopify üzerinden, dijital dolar bazında kolay ve avantajlı bir ödemeden Kripto paraların gün geçtikçe artan rolü, dijitalleşen dünya ekonomisinde önemli bir faktördür. E-ticaret platformları da bu değişime ayak uydurabilmek için çeşitli adımlar atmaktadır. Shopify, bu değişimin en iyi örneklerinden birini sergileyerek kripto para birimi tabanlı ödeme çözümü Solana Pay ile entegrasyonunu duyurmuştur. Solana Vakfı Ticaret Bölümü Lideri Josh Fried ise konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer vermiştir:

Shopify, Solana Pay İle Ödemelere Yeşil Işık Yaktı!

Solana Pay’in Shopify platformuna dahil edilmesi sayesinde, çok sayıda satıcı için daha hızlı ve etkili bir ödeme alternatifi oluşturulmuş oldu. Aynı zamanda, alışveriş yapanlar da Shopify üzerinden, dijital dolar bazında kolay ve avantajlı bir ödeme deneyimi yaşayacak.

Solana Pay, Solana Labs tarafından 2022’nin başında piyasaya sürülmüş bir platformdur. Bu platform, satıcıların kripto para birimlerini kabul etmelerini sağlar ve ödemeleri kolaylaştırır. Alışveriş yapanlar ve satıcılar, Solana platformu üzerinde bulunan sabit bir dolar değerine sahip kripto paraları kullanarak bir araya gelir. Bu sayede geleneksel banka işlemlerinin neden olduğu ek ücretler ve gecikmeler ortadan kalkar. Solana Pay, kullanıcılarına hızlı ve güvenli bir ödeme deneyimi sunar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.