Haberler

2022’de Ticari Marka Başvuru Sayısında Rekor Artış!

Kripto para piyasası 2022'de ayı piyasasıyla mücadele ederken, 3.000'den fazla NFT ve Metaverse ticari marka kaydı sunuldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2022’de ticari marka aşvuru sayısında rekor artış. Kripto para piyasası 2022’de ayı piyasasıyla mücadele ederken, 3.000’den fazla NFT ve Metaverse ticari marka kaydı sunuldu.

Bu tutarla kripto para sektörü 2021’i geride bıraktı.

2022’de Ticari Marka Sayısında Sert Yükseliş Yaşandı

Kripto para piyasasında hala çok sert düşüşler görülüyor. Tüm varlıklar zirvelerinin yaklaşık %70 altında olmasına rağmen sektör genişliyor. Ayı piyasasına rağmen birçok tanınmış markanın NFT, Metaverse ve Web3 alanları için tescilli ticari markaları bulunuyor.

2022’de Metaverse ve kripto para işletmelerine bağlı yaklaşık 4.000 ticari marka başvurusu yapıldı. Yakın tarihli bir tweet’te, ticari marka ve patent avukatı Michael Kondoudis, kripto ile ilgili ticari marka başvurularının sayısında bir artış kaydetti.

Ticari Marka Basvuru Sayisi

2022’de yapılan ticari marka başvurusu sayısı

Ocak-Ağustos ayları arasında toplam 3600 ticari marka başvurusu yapıldı ve bu, 2021’de yapılan 3516 başvuruya göre %2,3’lük bir artış oldu. Kripto para piyasasındaki kayıplara rağmen markaların NFT ve Metaverse’e olan ilgisi sabit kaldı. Columbia Records ve Hermes gibi sektördeki tanınmış firmaların marka başvurusunda bulunması bunun en güzel örneği olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.