Borsa HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Binance Listeledi, Altcoin Fiyatı Fırladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yaptığı duyuruda bugün yeni bir altcoin‘i listeleyeceğini açıkladı. Binance duyurusunun ardından altcoin fiyatında büyük artış yaşandı.

Binance Borsasından Yeni Listeleme

Popüler kripto para kripto para borsası olan Binance, bu sabah yeni bir altcoin listeleyeceğinin duyurusunu yaptı.

Yapılan duyuruya göre Binance, platformunda Biconomy‘yi (BICO) listeleyecek. Ayrıca bugün saat 09.00’da BICO işlemlerini başlatacağını belirtti.

Binance tarafından yayınlanan duyurunun tamamı ise şu şekilde;

“Binance, Biconomy’yi (BICO) listeleyecek ve 2021-12-09 06:00’da (UTC) BICO/BTC, BICO/BUSD ve BICO/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak.

Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak BICO yatırmaya başlayabilir. BICO için para çekme işlemleri 2021-12-10 06:00’da (UTC) açılacaktır.

Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Para Yatırma Nasıl Yapılır?

BICO Fiyatı Yükselişe Geçti!

Binance listeleme duyurusunun ardından BICO fiyatında büyük bir artış yaşandı. Öyle ki altcoin’in fiyatı 5.60 dolar seviyelerinde işlem görürken duyurunun ardından 8 dolar seviyelerine yükseldi.

Fakat bir süre sonra fiyat yeniden geri çekildi ve 6 dolar seviyelerine kadar geriledi. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla BICO, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5’lik bir artışla 6.5 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Biconomy (BICO) Nedir?

Mart 2019’da blok zinciri konusunda bilgili üç kişi olan Aniket Jindal, Ahmed Al-Balaghi ve Sachin Tomar tarafından oluşturuldu. Biconomy, ana akım kullanıcılar için işlem süreçlerini basitleştirmeyi amaçlar.

BICO ise, kullanıcıları nispeten düşük ücretlerle birden fazla zincirdeki herhangi bir merkezi olmayan uygulamaya sorunsuz bir şekilde bağlamayı amaçlayan bir protokol olan Biconomy‘ye güç veren bir Ethereum token’ıdır. BICO, ağ ücretlerini ödemek ve protokol yükseltmelerini oylamak için kullanılabilir.

Biconomy, geliştiricilere tak ve çalıştır bir geçiş altyapısı sunar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.