HaberlerAltcoin Haberleri

Fas Merkezli Dev Banka Attijariwafa Bank, RippleNet Ağına Katıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kontrol altındaki 53.3 milyar dolarlık varlığa sahip Fas’ın en büyük bankası olan Attijariwafa Bank, RippleNet ağına katıldı. Ripple, bu adımın sonucunda bankanın ortaklarıyla gerçek zamanlı işlemler gerçekleştirebilecek.

Attijariwafa Bank, RippleNet Ağına Katıldı

RippleNet, yeni bir bankanın eklenmesiyle ağını genişletti. Ripple, Fas‘ın en büyük bankacılık kurumu olan Attijariwafa Bank’ı ödeme ağına ekleyerek Orta Doğu’daki ayak izini güçlendirdi. Santander, Bank of America, IndusInd Bank ve Banco Rendimento, RippleNet‘in bankacılık ortakları arasındadır. Singapur merkezli bir B2B sınır ötesi ödeme ağı olan Thunes da bankayla işbirliği yaptığını duyurdu.

Attijariwafa Bank
Attijariwafa Bank

Rabat merkezli bankanın uluslararası nakit yönetimi başkanı Adnane Driouech’e göre Blockchain teknolojisi, parayı taşımak için hızlı ve sorunsuz bir araçtır. Attijariwafa Bank, İngiltere, Çin, İspanya ve Tunus gibi ülkelerde 4.900’den fazla şubesi bulunan halka açık bir firmadır. Hisseleri Kazablanka Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsini

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.