Bitcoin HaberleriHaberler

ABD’li Dev Bankadan Bitcoin 2022 Fiyat Tahmini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz aylarda yakaladığı yükseliş ivmesiyle en yüksek seviyesini (CMC: 68.789$ ) gören lider kripto para birimi Bitcoin, son haftalardaki durgunluğunu sürdürüyor. Bir süredir düşüşte olan kripto para piyasalarında bekleyiş devam ediyor. Öte yandan ABD’li dev bank dan Goldman Sachs’tan Bitcoin 2022  fiyat tahminleri ilgili önemli açıklama geldi. Kurum BTC‘nin bu 2022’de 100.000 dolar seviyesine ulaşacağına yönelik rapor yayımlandı.

Bitcoin‘in dominansı %39 seviyelerindeyken analistler, yükselişin başlaması için bu seviyenin %42’nin üzerine çıkması gerektiğini açıklıyorlar.

Goldman Sachs Bitcoin Tahmini

ABD’li dev banka Goldman Sachs, yayımladığı bir analiz raporunda BTC‘nin 100.000 dolar seviyesini göreceğini açıkladı. Yayımlanan raporda ayrıca Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşarak Altın’ın piyasa hakimiyetini de elinden alacağı belirtildi.

BTC Fiyatı Ne Kadar?

2021 yılında %60 değer kazanan Bitcoin, bu sabah 46.000 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, kasım ayında 69.000 dolara yaklaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. BTC, son 5 yılda ise %4,700’den değer artışı kaydetti.

Btcusdt
Btcusdt

Bitcoin, 100.000 Dolara Ulaşabilir!

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele Bitcoin‘in bu yıl 100.000 dolara ulaşacağı tahmininde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.