Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Bu Majör Altcoin Ralli Sinyalleri Veriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu majör altcoin ralli sinyalleri veriyor. Solana Mart rallisinin ardından sakin bir dönem yaşadı. Ancak fiyat çizelgelerine bakıldığında SOL’un bir miktar destek bulabileceği açık. Mart ayındaki yükselişinin ardından SOL, aylık %25’in üzerinde bir kazanç sağladı.

SOL Fiyat Geçmişi

Geçen hafta SOL 143,5 dolara kadar çıkmayı başardı. Öte yandan, bu destek seviyelerini aşamayarak geriliyor. SOL ayrıca dün 121dolar’da yeni bir zirveye ulaşmayı başardı. Öte yandan SOL, son 24 saatte %7’nin üzerinde düşüşle bu yazı itibariyle 110.37dolar’dan işlem görüyor. Bununla birlikte, SOL bu kayıpların bir sonucu olarak bir gerileme yaşamamıştır. SOL’un boğa koşusu 14 Mart’ta 78 dolardan başladı ve 2 Nisan’da 143 dolardan sona erdi.

Solana (Sol), Ralli Sinyalleri Veriyor!
Solana (Sol), Ralli Sinyalleri Veriyor!

Ayrıca RSI ve MFI değerlerine bakıldığında SOL’un bu fiyat düzeltmeleri, fiyatın aşırı alım bölgesinden çıktığını gösteriyor. Ayrıca, dünkü geri çekilmelerde olduğu gibi, son 4 saatlik SOL grafiği, SOL’yi aşırı satım bölgesine doğru yönlendiriyor gibi görünüyor.

Binance ve Etkisi

Binance ise Solana ağındaki teknik zorluklar nedeniyle SOL işlemlerini durdurdu. Bunun SOL fiyatı üzerinde doğrudan bir etkisi vardır. Piyasanın en büyük borsalarından biri olan Binance’in bu hamleyi yapmış olması, birçok yatırımcının SOL’de işlem yapmasını engelliyor. Sonuç olarak, SOL piyasasının ilerlemesi durma noktasına geldi. Öte yandan SOL, bir destek seviyesi olarak 110 dolardan uzaklaşıyor gibi görünüyor.

Dün, SOL 110 dolarlık destek seviyesini test etme girişiminde başarı elde etmeyi başardı ve 120 dolara geri döndü. 0.272 FIB seviyesi, bu kısa vadeli dalgalanmaya karşı güçlü bir direnç sağladı. Uzmanlara göre bu 110 dolarlık destek seviyesi SOL için kritik. Sonuç olarak, analistler SOL’un bu destek seviyesine tekrar meydan okumasını ve yeni ralli başlatmasını bekliyor.

Bu makaledeki bilginin yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve bunun sonucunda risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yürütmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.