Haberler

BlockFi, Lobi Şirketi Arnold & Porter Kaye Scholer İle Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BlockFi, lobi şirketi Arnold & Porter Kaye Scholer ile anlaştı. Reuters’e göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ve hükümet yetkilileri tarafından bu yılın başlarında 100 milyon dolarlık rekor bir para cezasına çarptırılan kripto kredi platformu BlockFi, lobiciler ile işbiriliği yaptı.

Reuters’e göre BlockFi, Arnold & Porter Kaye Scholer’den ortak Mark Epley ve yasama ve kamu politikası uygulama bölümünün başkanı Kevin O’Neill’i içeren beş kişilik bir politika ekibi tuttu. Dosyaya göre ekip, “dijital varlıklardaki finansal hizmet sağlayıcılar için düzenleyici ve vergi politikası” üzerinde çalışacağı belirtildi.

Reuters tarafından alıntılanan Public Citizen March raporuna göre, kripto endüstrisi 2021’de lobicilik için 9 milyon dolar harcayarak büyüyen bir lobicilik sektörü haline geldi.

Reuters’e göre BlockFi, dijital varlıklar için düzenleyici ve vergi ortamının oluşturulmasına yardımcı olmak için yetkililerle  “görüşmeye sıcak ” baktığını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.