HaberlerAltcoin HaberleriKripto Rehber

Binance Smart Chain Nedir? Potansiyeli Yüksek BSC Tabanlı Atlcoinler Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsaslarından Binance, geçtiğimiz ay Binance Smart Chain (BSC) ve diğer ağlardaki projeleri desteklemek amacıyla toplamda 1 milyar dolar değerinde bir fon başlattığını duyurmuştu. Blockchain geliştirme fonu olarak adlandırılan destek, BSC ve diğer projelere birçok başlıkta destek olacak.  Bu desteklerin başında Mentorluk, likidite ve geliştirici destekleri geliyor.  Özellikle BSC  Binance Smart Chain (BSC) ağında bulunan  projelerin bu destekten pozitif yönde etkilenmesi bekleniyor.  Coin News TR olarak sizlere Binance Smart Chain’in ne olduğu ve BSC ağında bulunan potansiyeli yüksek altcoinleri derledik.

Binance Smart Chain Nedir?

Binance Smart Chain, Binance’in halka açık zinciridir. Tüm işlemler ve ekosistemi için 2 saniyelik gecikme sağlayabilen ultra yüksek frekanslı bir kamu zinciridir. Mimari, merkezi olmayan uygulamalar için uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Ekosistemi gelecekte anında işlemler, merkezi olmayan uygulamalar, kripto para ticareti, şifreli mesajlaşma ve daha fazla hizmet sağlayacaktır. Akıllı sözleşmelerle uyumlu çalışan BSC, kullanıcılar aracıya ihtiyaç duymadan online olarak kripto takas işlemlerini kendi aralarında yapabilmektedir.

Bsc Ağı Özellikleri Nelerdir?
Bsc Ağı Özellikleri Nelerdir?

BSC Ağı Özellikleri Nelerdir?

Binance, yeni başlattığı BSC destek fonu ile 1 milyar kripto kullancısına ulaşmayı hedefliyor.  kendi akıllı sözleşme ağını yayına aldığından bu yana çeşitli teşvikler cezbeden Binance aynı zamanda yeni blockchain projelerini de destekliyordu. Dünyanın en büyük kripto ekosistemlerinden olan Binance Smart Chain bu atılımıyla daha da büyümeyi hedefliyor. Başlatılan destek fonuyla yalnız BSC ağını değil birçok projeyi destekleyecek olan Binance, vizyonu gereği değişik ağlardan BSC’ye  iltimas görecektir.

Binance Akıllı Zincir, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özelliklere sahiptir:

  •  Düşük gecikme süresinde milyonlarca TPS’ye kadar işlem işleme kapasitesine sahip, ölçeklenebilir ve yüksek performanslı blok zinciri sistemi.
  • Sektörün gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak için yatay ölçeklenebilirlik sağlayan parçalama ve tam düğümler için destek.
  • Mikro zincirlerden halka açık zincirlere ve büyük halka açık zincirlere kadar çeşitli senaryolarda DApp‘ler için destek.
  • Dünyadaki herhangi bir geliştiricinin, karmaşık süreçlerden geçmek veya karmaşık kodu anlamak zorunda kalmadan zincirin üstünde kendi jetonlarını oluşturma ve bunları zincirde kolayca yayınlama yeteneği.
Bsc Ağında Bulunan Kripto Paralar
Bsc Ağında Bulunan Kripto Paralar

BSC Ağında Bulunan Kripto Paralar

BSC ağında yüzlerce farklı blockchain projesi bulundğunu söyleyebiliriz. Bu projelerin bir kısmı BEP-20’nin marka değerini istismar ederek insanları aldatmayı hedefliyor olabilir. Bu yüzden yatırım yapmadan kendi araştırmalarınızı yapmanız gereklidir.

PancakeSwap (CAKE): Birçok yeni token ilk olarak bu swap sisteminde satışa çıkıyor. Bu yüzden devamlı etken olarak kullanılıyor. Piyasa kıymeti 4,3 milyar dolar olan PancakeSwap (CAKE) şu an 19 dolardan alıcı buluyor. Binance Smart Chain ağının en gözde blockchain projesi PancakeSwap (CAKE)’tır.

The Graph (GRT): Graph Vakfı tarafınca başlatılan proje ağ ile uygulamalar içinde veri iletişimine kolaylık sağlıyor. AAVE ve UniSwap şeklinde oldukça sayıda proje The Graph (GRT)’nin teknolojisinden destek alıyor.

Ontology (ONT): Açık blockchain ağı yardımıyla veri ihlallerinden uzak güvenli projelerin oluşturulmasına olanak sağlar. Şirketler ve projelere güvenli altyapı sunan başarı göstermiş bir protokoldür.

Coin98 (C98): DeFi ürünlere erişim elde eden merkezsiz protokoller içinde yer alır. Kullanıcıların değişik ağlar içinde stake ve yield farming şeklinde hizmetlere erişimini kolaylaştırır.

LAZIO fan Token (LAZIO): LAZIO, SS Lazio taraftarları için tasarlandı. Bu sembol Lazio taraftarların kulüp ile etkileşim kurmasını sağlıyor. sağlıyor. LAZIO token sahiplerinin  özel haklar ile kulübün kararlarını etkilemesini sağlamakla beraber aynı zamanda dijital eser koleksiyonu ve son zamanların yükselen değerlerinden NFT’lere de erişim sağlıyor. LAZIO Token sahipleri gelecekte oyuncu transferleri ve futbol kulübün kararları üzerinde söz sahibi olmaya hak kazanacak.

Swipe Token (SXP): Swipe platformuna ilişik mahalli tokendır. Merkezi olmayan finans projeleri içinde oldukça popüler olan Swipe Token (SXP) birçok paritede anlık çevirim imkanı sunar.

Trust Wallet Token (TWT): Erken dönem yatırım fırsatları kovalayan hepimiz Trust ile minimum bir kez karşılaşmıştır. Tıpkı PancakeSwap şeklinde yeni doğan kripto paralar için yoğun olarak kullanılıyor. Birçok ağdaki oldukça sayıda kripto parayı destekleyen oldukça başarı göstermiş bir cüzdandır.

Venus (XVS): DeFi ekosistemine erişimi kolaylaştırmak için Binance Smart Chain üstünde geliştirilmiştir. Güncel piyasa kıymeti 311 milyon dolar olan Venus (XVS) 28 dolardan alıcı buluyor.

Reef Finance (Reef): Tüm DeFi protokolleriyle entegre çalışabilen zincirler arası blockchain projesidir. Ayrıca Polkadot (DOT) tarafınca da destekleniyor.

pNetwork (PNT): DeFi projeleri değişik ağlarda da çalışsa pNetwork (PNT) yardımıyla birbirine bağlanabilir.

Alpha Finance Lab (ALPHA): Zincirler arası DeFi platformudur.

BakerySwap (BAKE): AMM protokolüdür. Merkezsiz otomatik piyasa yapısı protokol BSC ağında dünyaya geldi.

Burada gösteremediğimiz yüzlerce başarı göstermiş birçok proje Binance Smart Chain ağında bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.