Haberler

Akbank’tan Avalanche İle Ortaklık Duyurusu!

Akbank LAB'den yapılan bir tweet'e göre, onarıcı bir finansal temaya sahip olan ve Avalanche (AVAX) teknolojisini kullanan Akbank ReFi Hackathon çok yakında başlayacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Akbank’tan Avalanche ile ortaklık duyurusu. Akbank LAB’den yapılan bir tweet’e göre, onarıcı bir finansal temaya sahip olan ve Avalanche (AVAX) teknolojisini kullanan Akbank ReFi Hackathon çok yakında başlayacak.

Çok sayıda banka ve borsa, kripto para sektörü büyüdükçe ve kripto para birimlerinin kabulüne yönelik ilerleme kaydettikçe işbirliği yapıyor. Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank, daha önce Ripple ile çalışmıştı.
Avalanche teknolojisi ile yapılan ortaklık ürünü şimdi piyasaya çıkıyor.

Akbank ve Avalnche’den İşbirliği

Akbank, NFT fuarı ve kripto para işbirlikleriyle piyasaya girdikten sonra yeni uygulamalar yaratıyor. Akbank Lab, Twitter’da Avalanche teknolojisini kullanacak ve onarıcı finans temalı Akbank ReFi Hackathon’u duyurdu.

 Akbank Sanat NFT Eserlerini Gözler Önüne Serdi!

Kripto para odaklı Akbank, daha önce “Dijital Sanatta Şimdi: Alternatif Gerçekler + NFT” sergisiyle sanatseverleri bir araya getirdi.

NFT çalışmalarının yer aldığı sergi, görsel sanatlar, ses sanatı, artırılmış gerçeklik ve dijital teknolojiyi kullanan sürükleyici ortamlarda çalışan sanatçıların kreasyonlarının yanı sıra çeşitli estetik ve sanatsal çalışmaları bir araya getirdi.

Akbank’ın önceki kripto deneyimini Avalanche ile işbirliği içinde uygulamalarına nasıl uygulayacağı merakla bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.