Bitcoin Haberleri

Analistler Bitcoin adına 25 bin dolar hedefi için aşılması gereken sınırı çizdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta ortasında hızlı bir yükseliş elde etti ve 25-26 Ekim tarihlerinde gelen değer artışlarıyla birlikte 21 bin dolara merdiven dayadı. Bu süreçte 20 bin 700 dolar seviyesinin üzerine tırmanan Bitcoin ile birlikte piyasa genelinde altcoinlerde de yükselişler kaydedildi ancak 27 Ekim Perşembe günü itibariyle Bitcoin fiyatında aşamalı düşüşler öne çıktı. Kademe kademe değer kaybeden Bitcoin’in hala tam anlamıyla net bir yükseliş başlatamadığı görülürken, analistler Bitcoin fiyatına ilişkin kritik değerlendirmelerini paylaştı.

ANALİSTLER DİRENÇ BÖLGESİNİ ÇİZDİ

Anali̇stler Di̇renç Bölgesi̇ni̇ Çi̇zdi̇

Analistler, Bitcoin’in son toparlanmalara rağmen hala net bir yükseliş trendi başlatamadığını ve ilerleyen saatlerde kademeli düşüşlerin biraz daha derinleşebileceğini belirtti. Bu noktada analistlere göre Bitcoin fiyatında 20 bin 400 dolar ile 20 bin 800 dolar aralığı, direnç bölgesi olarak takip edilebilir. Yazım sırasında Bitcoin 20 bin 554 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistler, söz konusu direnç bölgesinin ilk çizgisi olan 20 bin 400 dolar seviyesinin kırılmasının olumlu bir gösterge olmasına karşın 20 bin 800 dolar seviyesinin olası kırılması durumunda yükseliş trendinin hızlanabileceğini belirtiyor.

25 BİN DOLAR HEDEFİNE GİDER Mİ?

Analistlere göre Bitcoin fiyatının ilerleyen günlerde ralliyi güçlendirebilmesi için 20 bin 800 dolar direncini kırması gerekiyor. Bu olası senaryoda analistler, sıradaki güçlü hedefin bu kez 25 bin dolar seviyesi olabileceğini belirtiyor. Ancak analistler, bu direnç bölgesi içinde ilerleyen saatlerde düşüşlerin derinleşebileceğini de öne sürüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.