HaberlerEthereum Haberleri

Merge’de Sağlanan Enerji, 1 Yıl Finlandiya’nın İhtiyacını Karşılayabiliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merge’de sağlanan enerji, 1 yıl Finlandiya’nın ihtiyacını karşılayabiliyor. Ethereum ağı, tarihin en önemli olaylarından biri olan Merge’e geri sayarken, Merge’den sonra kazanılan enerjinin Finlandiya gibi bir ulusa bir yıl boyunca güç sağlamaya yeteceği söyleniyor.

Merakla beklenen Merge, Ethereum ağını temelden değiştirecek. Ağ, Ethereum Merge ile birlikte Proof of Work konsensüsünden Proof of Stake’e önemli ölçüde ilerleyecek. Ağın karmaşıklık düzeyine göre, birkaç gün içinde gerçekleşen bu tarihi olay herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Merge Ethereum’a Ne Sağlıyor?

Ethereum Vakfı tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, Ethereum madenciliği şu anda yılda 112 TWh enerji kullanıyor.53TWh/yıl karbon emisyon oranları kabaca Singapur’unkiyle aynı seviyede. Bir tahmine göre, Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçiş, Ethereum’un enerji tüketiminde yüzde 99’luk bir azalmayla sonuçlanacak ve bu da Finlandiya’yı bir yıl boyunca enerjisini karşılamaya yetecek.

Ethereum The Merge Icin Merakla Beklenen Tarih Aciklandi Coin Turk Com 1

Yatırımcılar, Merge’den yalnızca enerji tasarrufu sağladığı için değil, aynı zamanda Ethereum ağını tahvil veya mevduat gibi faiz ödeyen bir varlığa dönüştüreceği için de kazanacak. Bilenlere göre, bu senaryo, şimdiye kadar kripto para biriminden kaçınan hedge fonları, varlık yöneticileri ve varlıklı bireyleri çekebilir.

Son olarak, Ethereum geçtiğimiz birkaç hafta içinde Bellatrix güncellemesini başarıyla tamamladı ve Birleştirme için geri sayım başladı. Ağ gerekli zorluk seviyesine ulaştığında, birleştirmenin önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.