Altcoin Haberleri

Kıdemli analist “Altcoinlerde patlama bekliyorum” dedi, Ekim’de sıçrama yapmasını beklediği altcoini açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda belirsiz fiyat hareketleri kaydedilmeye devam ederken, ünlü bir kripto para analistinden yatırımcıları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Twitter’da 110 bin takipçisine yönelik paylaşımda bulunan kıdemli analist Justin Bennett, yatırımcıları “patlamaya hazır bir altcoin piyasasının” beklediğini iddia etti ve bununla birlikte bir altcoini odağına alarak, ciddi fiyat artışlarının yaşanabileceğini öne sürdü.

ANALİST ALTCOINLERDE PATLAMA BEKLİYOR

Kıdemli analist Justin Bennett, Twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede, Bitcoin (BTC) dışında kalan varlıkların, yani altcoin piyasasının bir patlamaya hazırlandığını iddia etti. Analist, söz konusu paylaşımında “Altcoin piyasa değeri grafiği Ekim ayında büyük bir patlama için hazırlanıyor” sözlerini dile getirdi. Bennett bununla birlikte odağına popüler bir altcoin projesi olan VeChain’i (VET) aldı ve hafta sonunda yükselişleriyle öne çıkan VET’in, ciddi oranlarda fiyat artışları yaşayabileceğini iddia etti.

VECHAIN (VET) NEDİR?

Vechain Vet Nedir

İşletmeler için akıllı sözleşme blok zinciri platformu olarak piyasaya sürülen VeChain, yaşam döngüsü yönetimini ve veri sertifikasyonunu iyileştirmek adına bazı hizmet listelerini sunmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan ayı piyasasının zirvesi sırasında piyasaya göre daha iyi bir performans ortaya koyan VET, o tarihten bu yana piyasa genelinde görülen düşüşlere ortak oldu. Analist Bennett de odağına VET’i aldı.

“VET İLGİNÇ BİR HAL ALMAYA BAŞLADI”

Analite göre VET, Ekim ayı içerisinde sürpriz sıçramalarla şaşırtabilir. Ağustos ayından bu yana VET grafiğinde düşen kama modelinin olduğunu ifade eden Bennett, artık VET’in “ilginç bir hal” almaya başladığını öne sürdü ve yükselişler için kendisini hazırladığını söyledi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bahsi geçen şahısların kişisel görüşlerini yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.