HaberlerBorsa Haberleri

İtalya’daki Yatırımcılar Binance’e Toplu Dava Açtı!

Bir grup İtalyan ve yabancı Binance kullanıcısı şirkete ve CEO'su Changpeng Zhao'ya karşı tazminat davası açtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İtalya’daki yatırımcılar Binance’e toplu dava açtı. Bir grup İtalyan ve yabancı Binance kullanıcısı şirkete ve CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı tazminat davası açtı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, İtalya’da bir toplu davada dava ediliyor. İtalyan kullanıcılar, 2021’den beri borsa kesintisiyle ilgili zararlar için Binance’e dava açıyor.

İtalyalı Yatırımcılar Borsa Kesintintileri Neden Göstererek Binance’e Dava Açtı

Kullanıcılar, geçen yıl Binance sitesinde kesintiler yaşadıklarını dile getirdikten sonra Binance ve CEO’su CZ’ye meydan okudu.

Kesintiler için tazminat almak için bir toplu davası için Binance’e şikayette bulunan kullanıcılar, Perşembe günü bir İtalyan mahkemesinde Binance’e karşı dava açacak.

Davacılara göre kesintiler, ticaret pozisyonlarını değiştirmelerini zorlaştırdı ve toplamda on milyonlarca dolarlık zarara yol açtı. Tüm bunlara ek olarak, Binance’in vadeli işlemlerinin ve kaldıraçlı ticaret özelliklerinin İtalya’da yasa dışı olduğunu iddia etti.

62A7412D4E3Fe10834Cfec26

Daha önceki kesintilerden muzdarip olan Binance’in dün Ethereum Merge sırasında yeni bir token oluşturulabileceğini söylediğini hatırlatalım. Sonuç olarak Binance, sonuçta ortaya çıkan piyasa oynaklığıyla ilişkili potansiyel ticaret risklerini azaltmak ve fon güvenliğini artırmak için önlemler aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.