Altcoin HaberleriHaberler

Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken Altcoinler!

Dikkatleri üzerine alan bu 5 kripto para birimine dikkat edin. Bu altcoinler hafta boyunca aktif olarak izlenmelidir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinin çoğu, pazarın geri kalanıyla birlikte hala konsolide oluyor ve henüz her iki yönde de net bir hareket yapmadı. Kripto para borsası FTX’in çöküşünden sonra düşüş eğilimi hakim oldu ve şu anda konsolidasyon sürüyor. Yatırımcılar aynı anda muhtemelen yeni bir ralli başlatacak bir dip arıyorlar. Birkaç kripto para biriminin fiyatı düşük olmaya devam ettikçe, birkaç alternatif kripto para birimi öne çıkıyor ve daha fazla dikkat çekiyor. Bir dizi piyasa değerine sahip olmasına rağmen, yatırımcılar, olumlu potansiyelleri ve ileriye dönük kullanım durumları nedeniyle kripto para birimleri ile çok ilgileniyorlar. Bu hafta izlenecek en iyi 5 altcoin listemizi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Dogecoin Doge
Dogecoin Doge

Dogecoin (DOGE)

Token’ın benimsendiği haberi yayıldıkça, Dogecoin (DOGE) topluluğu ortalığı karıştırmaya başladı. Dogecoin’in mevcut yükseliş trendi, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ve kripto paranın baskın sosyal medya platformuna dahil edileceğine dair söylentiler tarafından ateşlendi. Aynı zamanda, Ethereum’un (ETH) yaratıcısı Vitalik Buterin ve Elon Musk’ın DOGE ağını ilerletmek için birlikte çalışabileceği bilgisi yayıldı.

Dogecoin şu anda günlük yaklaşık %4 artışla 0,10 $’dan işlem görüyor ve haftalık grafik DOGE ticaretini %0,5’in altında hafif bir düşüşle gösteriyor.

Verilere göre DOGE, özellikle ABD’li yatırımcılar arasında sadece üç ayda %600’den fazla artan taleple yatırımcıları çekmeye devam etti. Bu ilginin olduğu süre boyunca token yatırımcılarının %60’ından fazlası para kazandı. Garip bir şekilde, teknik analiz göstergeleri 25 Aralık’ta DOGE’nin 0,065 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Bununla birlikte, TradingView’in günlük teknik analizi, özeti ve hareketli ortalamalarının sırasıyla 16 ve 14’ü, güçlü bir satın alma sinyali ile yükseliş gösteriyor. Ancak osilatörlerden ikisi satın alma sinyali veriyor.

Chainlink Link 2
Chainlink Link 2

Chainlink (LINK)

Blockchain kahinleri sağlayıcısı olan Chainlink’e (LINK) ilgi, büyük ölçüde sıralı ağ geliştirme faaliyetleri sayesinde son zamanlarda arttı. Örneğin, Chainlink, blok zinciri için uzun vadeli, sürdürülebilir bir ekonomik program oluşturmak amacıyla Ethereum ağında staking özelliğini sunmaya hazırlanıyor.

Staking özelliği, LINK yatırımcılarına ve düğüm operatörlerine kehanet hizmetlerinin kripto-ekonomik güvenliğini artırma karşılığında ödüller vermek için özel olarak tasarlanmıştır. Buna göre, kripto para ticareti gurusu Michal van de Poppe, LINK’in yaklaşık iki yıldır olmayan sürekli bir güç gösterdiğini belirtti.

Chainlink, bu yazının yazıldığı sırada haftalık yaklaşık %6 artışla 7,36 dolardan işlem görüyordu. Poppe’ye göre FTX’in çöküşüne ve piyasa üzerindeki etkilerine rağmen LINK mevcut fiyatla konsolidasyon aşamasında. Genel olarak, tokenin bir kırılmayı beklediğini söyledi.

Boğa eğilimi, özette 13 satın alma sinyali ve hareketli ortalamalarda 12 güçlü satın alma sinyali gösteren varlığın teknik analizi tarafından da destekleniyor.

Quant Qnt
Quant Qnt

Quant (QNT)

Quant (QNT), son zamanlarda ivme kazanan ve son piyasa gerilemesinden etkilenmemiş gibi görünen, birlikte çalışabilirlik tabanlı bir kripto para birimidir. Varlığın yörüngesi, kripto para borsasındaki FTX çöküşü haberinin piyasaya ulaşmasının ardından değişti. Özellikle, QNT’nin en son finansal sonuçları, canlı bir topluluk tarafından motive edildiğini gösterdi. Blockchain analitik şirketi Lunar Crash’in istatistiklerine göre, 14 Ekim itibarıyla QNT’nin altı aylık sosyal etkileşimleri %130’dan fazla arttı.

QNT topluluğu, varlığın bir birlikte çalışabilirlik ağı olarak olası kullanım durumlarına ve uzun vadede potansiyel bir toplanma noktası olarak merkez bankası dijital para birimleriyle (CBDC) uyumluluğuna bahis yapıyor.

Quant, bu yazıyı yazdığı sırada bir önceki haftaya göre yaklaşık %4 artışla 127 dolardan işlem görüyordu. Öte yandan günlük grafik QNT için yüzde 3’lük bir kayıp gösteriyor. Varlığın amacının, kritik destek seviyesi olarak hizmet edecek olan 150 doları geri almak olduğunu not etmek önemlidir. Bu fiyat noktası, QNT’nin 17 Ekim’de belirlenen yıllık yüksek seviye olan 228 doları geri almasına izin verebilir.

Öte yandan, kantitatif teknik analiz olumlu görünüyor; TradingView günlük göstergelerinde hareketli ortalamaların 9’u alış sinyali verirken, özette 11’i veriyor. Osilatörler 6 hareket etmiyor.

Fantom Ftm
Fantom Ftm

Fantom (FTM)

Fantom (FTM), ticari uygulamalar ve merkezi olmayan finans (DeFi) için ölçeklenebilir bir Blockchain platformudur. Platformun kripto para birimleri pazarındaki potansiyeli, FTM’ye olan ilgiyi artırdı. Örneğin, varlığın en son kazanımları, kripto para birimi projesinin arkasındaki kuruluş olan Fantom Vakfı’nın FTM belirteçleri satsa da satmasa da tutarlı kar elde ediyor olabileceği iddialarını takip etti.

Piyasa, Fantom Foundation’ın FTM’nin haftada yaklaşık %30 oranında artmasına yardımcı olan etkileyici mali sonuçlarına olumlu tepki verdi. Yazma sırasında, FTM yaklaşık 0,24 dolardan işlem görüyordu.

Fantom’un yükselişi, 12’de bir satın alma sinyali ve 10’da hareketli ortalama benzeri bir sinyal içeren günlük gösterge özetinin çakıştığı teknik analizde devam etti.

The Open Network Ton
The Open Network Ton

The Open Network (TON)

Bir mesajlaşma yazılımı olan Telegram, Açık Ağ (TON) adlı merkezi olmayan bir Katman-1 Blok Zinciri oluşturdu. Önceki haftalarda, topluluk önderliğindeki çaba güç gösterdi ve önemli miktarda destek topladı. Jetonun yükselişine, bir dizi olumlu ağ haberi hikayeleri yardımcı oldu.

Örneğin TON, Ekim ayı sonunda dünyanın en iyi kripto para borsalarından biri olan KuCoin’de listelendi. Telegram başlı başına bir kripto para birimidir.

Bir cüzdan ve takas oluşturmak için planlar yapmak, TON’u önemli ölçüde artırabilir. Ancak Telegram, mevcut senaryoda iki ürünün TON üzerinde geliştirilip geliştirilmeyeceğini henüz netleştirmedi.

TON, bu yazıyı yazdığı sırada günlük bazda yaklaşık %1 ve haftalık bazda yaklaşık %6 artışla 1,81 dolardan işlem görüyordu.

Bununla birlikte, TON teknik analizine göre özet, 15’te bir satın alma sinyaline doğru ilerliyor ve hareketli ortalamaların 14’ü günlük göstergelerde güçlü bir satın alma sinyali için ilerliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.