Altcoin HaberleriHaberler

ABD’li Dev Banka Goldman Sachs’dan Kripto Hamlesi!

FTX krizi ile kötü bir dönem geçiren kripto para piyasası, ABD'li dev banka Goldman Sachs'ın duyurusu ile yeni bir heyecan yarattı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX krizi ile kötü bir dönem geçiren kripto para piyasası, ABD’li dev banka Goldman Sachs’ın duyurusu ile yeni bir heyecan yarattı.

Goldman Sachs’dan Kripto Hamlesi!

Dünyanın üçüncü büyük bitcoin borsasının çökmesinin ardından ortaya çıkan domino etkisi, birçok işletmenin zorlu bir süreçten geçmesine neden oluyor. FTX’e maruz kalan birçok şirket için, yatırımcıların güvensizliğine neden olan kriz tam bir felaketti. Goldman Sachs, bu kripto para işletmelerine on milyonlarca dolara yatırım yapmayı veya satın almayı planlıyor. Goldman’ın dijital varlıklar başkanı Mathew McDermott’a göre FTX sorunu, sektörde daha güvenilir ve organize kuruluşlara olan talebi artırdı. Yönetici, büyük bankaların bunu bir yatırım fırsatı olarak gördüğünü iddia ediyor. Ayrıntıları vermeden Goldman, çok sayıda farklı kripto para işletmesi için durum tespiti yapıyor. McDermott geçen ay yaptığı bir röportajda “çok daha uygun maliyetlerle büyük bir potansiyel görüyoruz” demişti.

2022 11 13 16 55 27 242
2022 11 13 16 55 27 242

Ani çöküşünün ardından FTX, 11 Kasım’da ABD’de Bölüm 11 iflas koruması başvurusunda bulundu. Bu durum borsa yatırımları yapan diğer işletmeleri de etkilese bile yeni iflaslar bekleniyor. McDermott’a göre blockchain teknolojisi umut verici. Geçen yıl 21,6 milyar dolar gelir elde eden Goldman nispeten küçük bir miktar yatırım yapabilirdi, ancak endüstrinin çöküşü karşısında bunu yapmaya hazır olması, uzun vadeli bir fırsat gördüğünü gösteriyor. Bankanın bu hamlesi FTX sorunundan etkilenen Bitcoin (BTC) ve altcoinler için bu olumlu bir gelişme olarak görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.