Altcoin HaberleriAnalizHaberler

Bu Altcoin Yılın Son Ayında da Gerilemeye Devam Edecek Mi?

Ayı sezonunun zorlu günlerinde yatırımcısına önemli kazanımlar sağladı. Ama Aralık bu altcoin için çok iyi geçmeyebilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ayı sezonunun zorlu günlerinde yatırımcısına önemli kazanımlar sağladı. Ama Aralık bu altcoin için çok iyi geçmeyebilir.

En azından mevcut teknik verilere göre öyle olması bekleniyor. Kripto para yatırımcıları kötü bir Kasım ayı geçirdi. Aralık ayında daha fazla kayıp yaşamamak için güçlü ikameler arıyorlar. Mevcut veriler hangi kripto para birimlerinin Aralık ayında daha büyük düşüşler yaşayacağını gösteriyor?

Ethereum Classic (ETC)

Yatırımcılarına Merge öncesi mükemmel kazanç fırsatları sunan Ethereum Classic (ETC), 2022’nin ikinci yarısında kısa vadeli yatırımcılar için en iyi kripto para birimleri arasında yer alabilir. Bununla birlikte, Ağustos ayından bu yana, Aralık ayının ilk haftasındaki performansını etkileyebilecek bir destek ve direnç aralığında dalgalanıyor.

Son aylarda ETC ağındaki en dikkate değer değişikliklerden biri, fiyat hareketini etkilemiş olabilecek artan hash oranı oldu. Ethereum Merge, madencilerin ağ kapasitesini, ağ için yatırımcı beklentilerini ve madeni para talebini artıran ETC’ye geçmesine neden oldu.

ETC’nin hash oranı ise Eylül ayından bu yana istikrarlı bir şekilde 130 TH/S’nin altına düştü. Bu neden çok önemli bir bulgu? Hash oranının bir sonucu olarak yatırımcı güveni artmış olabilir, ancak daha fazla düşüş de zararlı olabilir.

Ethereum Classic (ETC) Alınır Mı?

Ethereum Classic‘in kısa vadeli azalan desteğinin yeniden test edilmesiyle aynı zamanda, madencilerin kripto para biriminde sergiledikleri ilgi düzeyini de ölçen “hash gücü” keskin bir şekilde düşmeye başladı. Hashrate’deki Merge ile ilgili artış artık azalıyor ve fiyatı çift haneli yükselten değişiklik artık ters yönde ilerliyor.

ETC’nin RSI’sı, tarihsel olarak bir ralli sırasında kâr elde etme alanı olan %50 işaretine yaklaşıyordu. Bu sonucun gerçekleşmesi durumunda, düşüşten fayda sağlama amaçlı kısa pozisyonlar kâra dönüşebilir. Potansiyel bir geri çekilmede fiyatın 18,5 $ aralığına düşmesi bekleniyor.

Etc Coin Alinir Mi
Etc Coin Alinir Mi

Yukarıda belirtilen beklentilerin arkasındaki varsayım, Ethereum Classic‘in fiyat hareketinin destek ve direnç aralığında kalacağıdır. Özellikle yukarı yönlü piyasa tutumu yükselmeye devam ederse, bir kalıp atılımı da mümkündür. Aralık ayında ETC hacminde bir miktar düşüş yaşandı. Bu da yükseliş trendinin yavaşladığını gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.