Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Solana (SOL) Artık En Büyük 4’üncü Kripto Para Birimi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana (SOL) Artık En Büyük 4’üncü Kripto Para Birimi! Solana (SOL) rekorlara doymuyor. O artık en büyük 4’üncü kripto para!

Bugün yeni bir rekora imza atan Solana (SOL) bugüne kadar %17.500 büyüdü. Solana (SOL) gün içinde 260 dolara ulaştı ve yazı yazılırken 252’ye düştü. Mevcut piyasa değeri 76 milyar ABD dolarını aşarak, sıralamada Tether’i (USDT) geçerek dördüncü en büyük kripto para birimi haline geldi. Binance Exchange’in kendi sabit parası hariç, Bitcoin ve Ethereum’dan sonra en büyük kripto para birimi Solana‘dır (SOL).

Solana (SOL)

Son zamanlarda Cardano‘yu (ADA) derecelendiren Solana (SOL), nihayet bugün Tether‘i (USDT) geride bıraktı. Solana (SOL) şu anda dördüncü en büyük kripto para birimidir. Solana (SOL), yazının yazıldığı tarihte 76,4 milyar ABD Doları piyasa değerine ve 3 milyar ABD Doları işlem hacmine sahiptir. SOL fiyatındaki son artış, 100 milyon dolarlık bir fon tarafından tetiklendi. Bugünkü fiyat, tarihinde ilk kez 262$’a ulaştı.

Solana Ventures kısa süre önce FTX ve Lightspeed Venture Partners ile WEB 3.0 projeleri için kullanılacak 100 milyon dolarlık bir fon oluşturulduğunu duyurdu. Bu adım sayesinde Solana (SOL), oyun geliştiricilerini Solana (SOL) ağını kullanmaya teşvik etmeyi ve SOL’un benimsenme oranını artırmayı hedefliyor.

Solana (SOL) Artık En Büyük 4’üncü Kripto Para Birimi!

Yüksek gaz faturaları ve ağ tıkanıklığı, birçok kullanıcının Ethereum’dan (ETH) uzak durmasına neden oldu. Bu sayede Ethereum’un katili olarak ortaya çıkan ETH rakibi yıldızı parlıyor. Bunlardan en önemlisi Solana’dır (SOL). Solana saniyede 50.000-60.000 işlem (tps) işleyebilir ve ortalama işlem ücreti 0,0025 ABD dolarıdır.

Yukarıdaki tabloda hızla gelişen Solana (SOL) ekosisteminin detaylarını görüyorsunuz.

Hızla gelişen Solana (SOL) ekosisteminin detaylarını yukarıdaki tabloda görebilirsiniz.

Solana bu kadar hızlı ve ucuz bir hizmet sunsa da, Ethereum (ETH), ortalama 4-21 ABD Doları işlem maliyeti ve saniyede 15-30 işlem kapasitesi ile hala gölgede. Aşağıdaki tabloda Ethereum (ETH) rakiplerinin hız ve maliyet tablosunu görebilirsiniz.

Pantera Capital’in ortağı Paul Veradittakit, Solana’nın (SOL) diğer akıllı sözleşme platformlarından daha şanslı olduğuna inanıyor. Özellikle, geliştiricilerin Solana’yı daha hızlı benimsediğine inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.