Altcoin HaberleriHaberler

Binance CEO’su Tweet Attı, “Bu Altcoin Uçuşa Geçti.”

Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ), ilginç bir tweet attı. Bu CZ paylaşımının ardından kripto para piyasasında eşi benzeri görülmemiş bir altcoinin değeri fırladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), ilginç bir tweet attı. Bu CZ paylaşımının ardından kripto para piyasasında eşi benzeri görülmemiş bir altcoinin değeri fırladı. En son verilere göre kripto para biriminin değeri %118 arttı. Bu dalgalanma sadece 35 dakikada gerçekleştiği için insanların dikkatini çekti.

Binance CEO’su tweet attı, “Bu altcoin uçtu.”

Oxford Dictionaries 5 Aralık Pazartesi günü online bir anket gerçekleştirdi. Bu oylamada yılın kelimesi seçildi. Twitter’da sözlükler, kullanıcıları 2022 yılını özetlemek için tek bir kelime kullanmaya davet etti. Ardından, topluluğun tüm üyeleri tarafından “Goblin Mode” seçildi. Daha önce bildirdiğimiz gibi, 6 Aralık’ta Binance CEO’su Changpeng Zhao, “Goblin Mode” tweet’ini attı. Yılın kelimesi seçilen goblin büyük ihtimalle CZ tarafından kullanılmıştı. Ancak kripto para piyasası bu mesajı başka türlü almış gibi görünüyor.

Tweet’in ardından, BNB Chain tarafından desteklenen bir altcoin projesi hemen ilgi gördü. NFT odaklı, BNB Zinciri tabanlı altcoinlerden biri olan GOBLIN Coin, dakikalar içerisinde %118 arttı. Ancak, bu beklenmedik yükselişin ardından fiyat düştü ve şu anda 0,0000000011 $’dan işlem görüyor.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, GOBLIN için işlem hacminin 4.235,62 $ olduğunu gösteriyor. Goblin’in geçen günkü büyümesi, kısa bir fiyat düşüşü nedeniyle yalnızca %2,18 oldu. Mevcut token arzı hakkında herhangi bir bilgi mevcut olmazken, tokenin maksimum arzı 100 trilyon olarak belirlenmiştir.

Goblin 1D Graph Coinmarketcap
Goblin 1D Graph Coinmarketcap

GOBLIN Coin Nedir?

Goblin Coin, öncelikle NFT endüstrisi ve bir oyun geliştiricisi ile ilgilenen bir projedir. Sonuç olarak oyun geliştiricileri, NFT formatında ön satışa çıkan özel oyun içi öğelerden yararlanır. Goblin’de gerçekleşen bu işlem sayesinde nakit para da kazanabilirler. Ancak girişim, ayrı bir oyun üretim tesisi olan Goblin Coin GameFi Labs’a da sahip. Web 3.0 çağının hızla geldiği göz önüne alındığında, bu tür işlevler çok önemlidir. Blockchain oyun geliştirme, GameFi Labs tarafından kolaylaştırılmıştır. Bunu, yaratıcılara tam bir GameFi oyun tasarım sistemi ve teknik destek sunarak başarır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.