Bitcoin HaberleriHaberler

Uzman Analiste Göre Bitcoin, Bu Zorlu Süreçlerden Geçecek!

Yaygın olarak takip edilen kripto para analisti Altcoin Sherpa'ya  göre Bitcoin'de (BTC) geri sayım başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Analizleri yoğun bir şekilde izlenen kripto para uzmanı Altcoin Sherpa’ya göre Bitcoin (BTC), sonunda ayı piyasasının dibine ulaşmadan önce başka bir kapitülasyon olayı yaşayacak ve ardından bir akümülasyon sürecine gireceği öngörüsünde bulundu.

Bitcoin’de Akümülasyon Dönemi

185.000’den fazla Twitter takipçisi olan anonim kripto para analisti ve trader Altcoin Sherpa‘ya göre, Bitcoin fiyatında bir düşüş bekleniyor. Bu kapitülasyon sürecinden sonra uzman, BTC’nin bir kez daha büyümeye başlamadan önce 6-12 aylık bir istikrar döneminden geçeceğini tahmin ediyor:

Bu noktada neredeyiz? Fiyatlar konusunda yolun yarısını geçtiğimizi düşünüyoruz ama daha gidilecek çok zaman var. Bir kapitülasyon fitili daha olabilir, ardından 6-12 aylık volatilite olabilir.

Bitcoin Dip 1536X708
Bitcoin Dip 1536×708

Altcoin Sherpa, Bitcoin‘in dibe vurduktan sonra aylarca konsolide olma eğiliminde olduğu iddiasını desteklemek için tarihsel verilere atıfta bulunarak 2023’ün aşırı volatilite (dalgalanma) yılı olacağını tahmin etti:

2015’teki konsolidasyon da dahil olmak üzere ayı piyasası çöküşünün başlamasından bu yana yaklaşık 700 gün geçti. Können Sie es meistern? Son taşınmamızdan bu yana yaklaşık bir yıl geçti. 2023 yine yüksek volatilitenin yaşandığı bir yıl olacak.

Altcoin Sherpa, yaklaşık 450 gün sürdüğünü belirterek, BTC kripto para biriminin 2018 konsolidasyon dönemini de ortaya çıkardı. Konuşmacı, bunu 2018 ile karşılaştırarak, birikimin yaklaşık 450 gün sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bitcoin Akumulasyon 1536X708
Bitcoin Akumulasyon 1536×708

BTC’nin yerel dibi

Kripto analisti, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin yakınlardaki en düşük seviye olan 17.000 $’a geri dönmekte olduğunu ve bunun bir sonraki ilgi alanı olduğunu belirterek devam etti.

Kripto para veri toplayıcısı CoinMarketCap’ten alınan bilgilere göre, yazının yazıldığı sırada BTC, önceki gün yüzde 1,81 artışla 17.401 dolardan işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.