Haberler

BitMex Kurucusu Arthur Hayes’ten Kripto Piyasası Yorumu!

Arthur Hayes, kripto para sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BitMex Kurucusu Arthur Hayes’ten kripto piyasası yorumu.  Bitmex borsasının kurucusu Arthur Hayes, kripto para sektörü hakkında konuştu.

Geçmişte Bitcoin ve Ethereum‘un çöküşünü öngören Bitmex borsasının kurucusu Arthur Hayes, dün piyasa çöküşüyle ​​ilgili bir dizi tweet yayınladı. Bu gibi durumlarda Hayes, yatırımcılar için en kötü günlerden biri olduğunu dile getirerek, halka açık ve listelenmemiş opsiyon akışlarını kontrol etmeyi önerdi. Açık pozisyonların çoğu şu anda BTC için 20.000 dolar ve ETH için 1.000 dolar civarında ve bunun OI için güçlü bir destek olduğunu düşünüyor.

Sonuç olarak Hayes, BTC için 20.000 dolar ve ETH için 1.000 dolar’ı kritik destek seviyeleri olarak görüyor. Sonuç olarak, piyasa büyük bir satış baskısına maruz kalmıyor. Bayiler, satım opsiyonlarının kullanım fiyatına yaklaşması durumunda spot BTC piyasası üzerinde baskı oluşturarak spot varlıklarını satmak zorunda kalacak.

Hayes, bu seviyelerin korunmaması durumunda işlerin bozulabileceğini ve bilgisayarları kapatmaya zorlayan çökmeler olabileceğini de belirtti. Hayes, “20 bin dolar seviyesini koruması için dua edin” diye ekledi.

Bitcoin bilindiği gibi günün erken saatlerinde 20.800 dolara kadar düştü. Bitcoin, yeniden biraz toparlanma kazandıktan sonra yayın sırasında 22.300 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.