Haberler

ING Bank, GMEX’e Kripto Saklama Platformunu Devrediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ING Bank, GMEX’e kripto saklama platformunu devrediyor. Dijital varlıklara odaklanan  ticaret teknolojisi platformu olan Gmex Group, Dutch ING Bank’ın kripto saklama ve ticaret sonrası altyapı platformu Pyctor’u satın aldı. Basın açıklamasına göre ikili, ING’nin dijital varlıklar bölümü ile etkileşime devam edecek.

Gmex, ING Bank’tan Kripto Kripto Saklama Platformu Pyctor’u Aldı

ING Bank, kripto saklama platformu Pyctor’u Gmex’e devretti. Bu anlaşmanın ardından, GMEX CEO’su Hirander Misra, Pyctor’un başkanlığına atandı. Bu arada, eylemin mali detayları gizli tutuldu.

Blockchain birçok banka için kripto para birimlerinden daha çekici hale geldi. Bu sektördeki bankalar özel konsorsiyumlarla işbirliği yapıyor ve pilot uygulamalar oluşturuyor. ING, Proof-of-Zero gibi gelişmiş şifreleme icat ederek bu rekabette kendisini rakiplerinden ayırmayı umuyor.

Pyctor’un özelliklerine baktığımızda,

Pyctor, ING Neo’nun Amsterdam inovasyon laboratuvarında geliştirildi. Çok taraflı bilgi işlem olarak bilinen teknik, bankaların tercih ettiği donanım tabanlı güvenliği, dijital varlıkları (MPC) taşımak için kullanılan yazılım tabanlı anahtar parçalama ile birleştirir.

ING Bank’ın Dijital Varlıklar Başkanı ve Pyctor’un dört yıldır CEO’su olan Hervé Francois, CoinDesk’e “Bu başarılı çıkışın ardından banka dışındaki diğer çabalara odaklanmaya karar verdim” dedi.

ING’nin inovasyon laboratuvarları başkanı Olivier Guillaumond, “Geçen yıl ING Labs Singapur’dan Stemly’yi çıkardıktan sonra Pyctor, ING Neo’da bir başka inovasyon başarı öyküsü oldu” dedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.