HaberlerEthereum Haberleri

Dev Banka Standard Chartered, Ether ETF Onayı Bekliyor: “Fiyat 8.000 Dolara Ulaşabilir”

Standard Chartered analistleri, Ether ETF'lerinin kabul edilmesi halinde fonlara ilk yıl 15 ila 45 milyar dolar arasında bir yatırımın akabileceğini öngörüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Standard Chartered analistleri, Ether ETF’lerinin kabul edilmesi halinde fonlara ilk yıl 15 ila 45 milyar dolar arasında bir yatırımın akabileceğini öngörüyor. Analistler ayrıca fiyat açısından 8 bin dolarlık bir tahminde bulundular. Bitcoin ve Ether için yapılan olumlu analizlerle dikkat çeken analistler, bu beklentilerini belirttiler.

İngiliz bankası Standard Chartered’ın dijital varlıklar biriminden yayınlanan bir rapor gündeme ışık tutuyor. Geoff Kendrick imzası taşıyan rapor, bu hafta onaylanması beklenen Ether spot ETF’lerine dikkat çekiyor.

Image 46

8 bin Dolarlık Beklentiyle Yıl Sonuna Doğru İlerliyoruz

VanEck’in 23 Mayıs’ta yapılacak başvuru değerlendirmesinde, Ether ETF’leriyle ilgili topluca onay ya da ret kararlarının beklendiği bildirildi. Rapor, diğer başvurularla birlikte incelendiğinde, belirsizliğin devam ettiği ve piyasada önemli bir değişikliğin olabileceği vurgulandı.

“Bu hafta SEC’nin Ether ETF’lerini onaylamasını bekliyoruz. Onayın ardından ilk 12 ay 2.29 milyon ilâ 9.15 milyon adet arasında ETH’nin ETF’ler tarafından satın alınacağını düşünüyoruz. Dolar olarak bu rakamlar yaklaşık 15 ilâ 45 milyar dolar arasına tekabül ediyor. Bu girişleri piyasa değerine oranladığımız zaman, Bitcoin spot ETF’lerine de yakın bir sayı ortaya çıkıyor. Bitcoin’in 2024 sonunda 150 bin dolara çıkacağını düşündüğümüzde, Ether için de 8 bin dolarlık bir hedefin önümüzde olduğunu söyleyebiliriz”

Keskin gözlemci Kendrick, 2025 yılı sonuna dair Bitcoin için 250 bin dolar, Ether için ise 14 bin dolarlık fiyat hedeflerinin peşinde olduklarını açıkladı ve bu detayı yine raporunda belirtti.

Dün akşam saatlerinde SEC, Ether ETF başvurusu yapan şirketlerden hızlı bir şekilde dosyalarında değişiklik yapmalarını talep etti. Hemen ardından, bugün öğle saatlerinde yatırım devi Fidelity, fondaki staking özelliğini çıkardığını resmi olarak SEC’ye bildirdi. Bu talepten sadece saatler sonra böyle bir adım atılması dikkat çekiciydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.