HaberlerTüm Haberler

Kripto Yatırımcıları Bitcoin ve Ethereum Arasında Kararsız!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğu, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) nedeniyle sınırlı arz yapısı ile deflasyonist model arasında bölünmüş durumda kaldı.

Pazarın döngüsel büyümesinin bir sonucu olarak çok sayıda kripto para birimi projesi değişti. Özellikle ilk aşamalarına kıyasla, büyük madeni paralar önemli ölçüde ilerledi. Bitcoin ve Ethereum’un yardımıyla bu gelişme hızlandı. Kripto para birimlerindeki yatırımcılar ise Bitcoin ve Ethereum arasındaki ayrım konusunda ikiye bölünmüş durumda. Deflasyonist model benimsendiğinde, Ethereum faiz açısından Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye başlarken, Bitcoin sınırlı arzı nedeniyle hakimiyetini sürdürdü.

Shutterstock 13183723340

Kripto Yatırımcıları Bitcoin ve Ethereum Arasında Kararsız Kalıyor

Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) arasındaki rekabetin bambaşka bir boyuta erişti. Merge yükseltmesi ile Ethereum, deflasyonist bir duruş benimseme yolunda önemli ilerleme kaydetti. Kripto para birimlerindeki yatırımcılar bu nedenle bölünmüş durumda.

Bitcoin’in birçok savunucusu, Ethereum’un yedi kez değişmesine rağmen Bitcoin’in değişmediğini belirtti. Ancak Ethereum taraftarları, deflasyonist stratejinin değeri daha da artıracağını da iddia ettiler.

Ethereum ile ilgilenen bir Twitter kullanıcısı iki para birimini karşılaştırdı. Kullanıcıya göre, “Sınırlı arz Bitcoin sağlamsa, Ethereum ultra sağlamdır. “

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.