HaberlerEthereum Haberleri

Standard Chartered’dan Kripto Para Dünyasına Yeni ETF Tahmini: “ETF gelebilir”

SEC'nin Ether spot ETF'lerini onaylaması, diğer kripto paralar için de benzer bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC’nin Ether spot ETF’lerini onaylaması, diğer kripto paralar için de benzer bir tartışmanın fitilini ateşledi. Standard Chartered’ın dünya çapında tanınan analistleri, Ether’e benzer kripto paraların menkul kıymet olmayabileceğini ve bu varlıklara yönelik ETF’lerin gelecekte onaylanabileceğini belirtti.

Kripto para birimleri piyasasında büyük yankı uyandıran bir gelişme, Ether için spot ETF’lerin onaylanması olabilir. Standard Chartered bankasının analisti Geoffrey Kendrick, yeni kripto ETF’lerinin muhtemelen yakında gelebileceğini belirten analistler arasına katıldı.

Image 60

“SEC için işler daha da zor olabilir”

Geçen günlerde, ETH ETF’in onaylanması halinde Ether fiyatının 8 bin dolara yükselebileceğini dile getiren ve 2024 sonu için 150 bin, 2025 sonu için ise 250 bin dolarlık Bitcoin tahmini yapan Geoffrey Kendrick, aşağıdaki sözleri söyledi:

“Diğer coin’ler için piyasalar onların nihai ETF durumlarının ne olacağını bekleyeceklerdir. Ancak bu aslında 2024’ten çok, bir 2025 hikayesi olabilir. Ayrıca kripto dünyası şu anda politik gücü de arkasına almış gözüküyor. Teknolojik olarak Ether’e benzeyen kripto paralar için SEC’nin menkul kıymet değerlendirmesi yapması, bu politik destekle de çok zor olacaktır. Yaşananların kripto için gerçek bir dönüm noktası olduğunu da belirtebiliriz”

Kendrick, burada sorulması gereken mesele piyasanın bu tür regülasyon değişikliklerini yaşayıp yaşamayacağı değil, bunun ne zaman gerçekleşeceğidir, bu konuya dikkat çekti.

Standart Chartered uzmanı, Bitcoin ve Ether fiyatlarının analizinde arkasında olduğunu belirtti. Portföyde BTC ve ETH ETF’leri bulunması, çekiciliği artırır. SEC onayıyla endüstrinin artık soru işareti taşımadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.