Haberler

Binance ile İlişkili Birçok Tokenın Fiyatında Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance Blockchain Haftası’nın yaklaşmasıyla birlikte Binance ile ilişkili birçok tokenın fiyatı artış gösterdi. Borsanın yerel tokenı BNB’nin yanı sıra, Binance tarafından 2018 yılında satın alınan mobil kripto para cüzdanı Trust Wallet Token (TWT) ve Binance Smart Chain üzerine kurulu merkeziyetsiz borsa PancakeSwap Token (CAKE) gibi projeler de yükselişleriyle dikkat çekti.

BNB’nin son zamanlarda 250 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte hareketlilik kazanan Binance projeleri, kripto para topluluğunun ilgisini çekti. Binance tarafından yürütülen etkinlikler ve projeler, BNB’nin artan popülaritesiyle birlikte daha fazla dikkate alınmaya başlandı.

Bu süreçte BNB’nin fiyatı yüzde 18 oranında artış gösterdi. Trust Wallet Token (TWT) ise yüzde 77’lik bir büyüme yaşadı. Binance Smart Chain üzerine inşa edilen PancakeSwap Token (CAKE) ise fiyatını yüzde 95 oranında artırdı. Ayrıca, BSC’de sentetik stabilcoinlerin ödünç verilmesini ve üretilmesini sağlayan DeFi protokolü Venus Token (XVS), yüzde 43’lük bir artış elde etti.

BNB, Tekrardan Aynı Seviyelere Ulaşmayı Başardı!

BNB’nin riskli bölgeyi aşması, Binance projeleri için olumlu bir gelişme oldu ve teknik yapıları daha da güçlendi. Peki, BNB’nin geleceği nereye doğru ilerliyor ve hangi seviyeler dikkate alınmalı?

BNB’nin 2023 yılına 247 dolar seviyesinden giriş yapması, yeniden aynı seviyelere ulaşmayı başardığını gösteriyor. 203,5 – 221,6 dolar bandından çıktıktan sonra hacimli bir artış sergiledi. Binance’in yerel tokenı olan BNB, 255,5 dolar seviyesini test etmeyi başardı ve ardından BTC’nin geri çekilmesiyle birlikte tekrar 247 dolara yaklaştı. BNB’nin yükseliş trendini sürdürebilmesi için 260 dolar seviyesi üzerinde kalıcılığın sağlanması önemlidir. Bu seviyenin üzerindeki hareketlerle birlikte 290,1 – 316,8 – 348,7 ve 379,6 dolar gibi yükseliş beklenebilecek seviyeler ortaya çıkabilir.

Ancak, Binance bazlı sorunlar, BTC’nin düşüşü veya 260 dolar seviyesine bir hareket gelmemesi, BNB’nin dengesini bozabilir. Bu tür bir durumda geri çekilme beklenebilecek seviyeler ise sırasıyla 221,6 – 203,5 – 185,2 ve 147,4 dolar olarak karşımıza çıkar. Özellikle yeşil kutuda belirtilen fiyat hareketleri, BNB’nin kısa ve orta vadeli fiyat yapısında belirleyici olacak.

Ekran Resmi 2023 11 07 14.09.49

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.