Bitcoin Haberleri

Morgan Stanley Yöneticisinden Bitcoin ETF ve Kripto Değerlendirmesi!

Henüz on beş yaşına yeni basan kripto paralar kısa sürede trilyon doların üzerinde piyasa değerine ulaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Henüz on beş yaşına yeni basan kripto paralar kısa sürede trilyon doların üzerinde piyasa değerine ulaştı. Bu hızlı büyüme, geleneksel finans kurumlarının ve yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Bu kapsamda, dünyanın önde gelen yatırım bankalarından biri olan Morgan Stanley’in dijital varlık piyasaları yöneticisi Andrew Peel, Bitcoin ETF kararı ve kripto para birimlerinin geleceği hakkında önemli bir yatırım notu paylaştı.

“Wall Street’in spot Bitcoin fonlarını benimsemesi, dijital varlıkların küresel algısı ve kullanımında bir paradigma değişimine yol açabilir.”

Andrew Peel tarafından paylaşılan yatırım notunda, SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine verdiği onayın kripto paraların kaderini değiştirebileceğine dikkat çekiliyor. Bu kararın, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin daha geniş yatırımcı tabanına ulaşmasını sağlayabileceği belirtiliyor.

Morgan Stanley Yöneticisinden Bitcoin Etf Ve Kripto Değerlendirmesi!

Morgan Stanley analisti, notta yaptığı açıklamada küresel döviz rezervlerinin yüzde 60’ının hala Amerikan doları olarak tutulduğunu vurguluyor. Ancak, Bitcoin’in giderek artan popülaritesi ve benimsenmesiyle birlikte, BTC’nin doların saltanatını sarsabilecek seviyeye ulaşma potansiyeline sahip olduğunu dile getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.