Haberler

QCP Analizi: Ether’de S-1 Onayı Gelmeden Yukarı Kırılım Beklenmiyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzakdoğu ve Asya bölgelerindeki önde gelen kripto odaklı hizmet sağlayıcılarından biri olan QCP Capital, Ether için önemli bir yükseliş sinyali olarak ABD’de işlem gören ETH spot ETF’lerinin açılmasını işaret etti. Şirket, analizinde “Ether’ın temel düzeyde olumlu olduğunu belirtsek de, ETF’lerin görülmeden, S-1 dosyaları onaylanmadan, güçlü bir yükseliş beklemiyoruz” dedi.

Singapur merkezli kripto para ticareti ve hizmetleri sağlayan QCP Capital, güncel analizinde Ether için spot ETF’lerin önemine vurgu yaparak fiyat artışı beklentilerine işaret etti.

“Ether’de yükseliş beklentimiz mevcut”

Ether fiyatındaki muhtemel artış beklentilerine dair analistlerin ileri sürdüğü sözler şunlardı:

“Bugün Asya piyasalarının açılmasıyla Ether 3810 dolardan 3940 dolara kadar bir ralli yaptı. Muhtemelen bunun sebebi, Trump’ın kripto paralar hakkındaki pozitif hafta sonu konuşmasıydı. Görünen o ki, piyasa katılımcıları Bitcoin’den çok, Ether’de sert bir fiyat hareketi bekliyorlar. Özellikle ETH ETF’lerinin işleme açılmasıyla gelecek olan kurumsal talep bunu gösterebilir. Ancak biz Ether’de ne kadar yapısal anlamda ‘bullish’ olsak da, S-1 dosyalarına bir onay gelmeden yukarı yönlü önemli bir kırılım beklemiyoruz. ETF girişleriyle ilgili veri almamız lazım, ki bu sadece zaman meselesi…”

Geçtiğimiz hafta, Ether ETF’lerinin piyasaya sürülmesinden sonra, QCP analistleri Bitcoin’e benzer bir yükseliş beklentisi içinde olduklarını ifade etmişlerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.