HaberlerTüm Haberler

İrlanda Merkez Bankası Başkanından Kripto Para Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İrlanda Merkez Bankası Başkanı Gabriel Makhlouf, kripto para birimi satın almanın bir kumar olduğu konusunda uyardı.

Kripto para birimlerinin gelişimi ulusları ve hükümetleri ikiye böldü. Çok sayıda ülke ve kuruluş, kripto para birimini yararlı ve faydalı olarak görüyor. Öte yandan bazı ülkeler kısıtlamaları ve baskıcı politikalarıyla öne çıkıyor. İrlanda Merkez Bankası Başkanı Mahluf, tüm bunların ortasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan, dijital para birimini bir bahis biçimi olarak görüyordu.

İrlanda Merkez Bankası Başkanı Gabriel Makhlouf, kripto para yatırımlarını kumar olarak gördüğünü belirtti.

Başkan, Bank of Ireland’ın desteklenmeyen kripto para birimlerinin belirli müşterilere getirdiği tehlikelerden bahsetti. Makhlouf, kripto para birimiyle ilgili riskler konusunda gerçekten endişeli olduğunu söyledi.

Makhlouf, İrlanda parlamento komitesine konuşmada bulundu. Başkan’a göre bu bağlamda  “kripto varlıkların hiçbir şekilde toplumsal değeri olmadığını ve ponzi planlarına benzediğini” belirtti.

Ek olarak Makhlouf, kripto para birimleri satın almanın esasen yatırımcılar için kumar oynamak olduğunu iddia etti. Kripto paraları topa tutan İrlanda Merkez Bankası Başkanı sözlerine şunları ekledi:

 Kumar oynadığınızda kazanabilirsiniz ama çoğu zaman kumar oynadığınızda gerçekten kaybedersiniz. İnsanlar kumar oynamak istiyorsa, kumar oynamalarına izin vermeliyiz

İrlanda Merkez Bankası Başkanı Makhlouf‘un bu eleştirel açıklamaları gündeme geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.