HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

ABD’den Emeklilere Yönelik Bitcoin Yasa Tasarısı!

ABD Temsilciler Meclis Üyesi Byron Donals, Emeklilik Planlarına Bitcoin'in Eklenmesi için Yasa Tasarısı Sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’den emeklilere yönelik bitcoin yasa tasarısı. ABD Temsilciler Meclisi üyesi Byron Donalds, Amerikalıların Bitcoin’i emeklilik planlarına dahil etmelerine izin verecek yasa tasarısı sundu.

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi üyesi Byron Donalds, 20 Mayıs’ta vatandaşların Bitcoin‘i 401 (k) planlarına (emeklilik) dahil etmelerine izin verecek bir yasa sundu. ABD tarafından sunulan düzenleyici tavsiyelere yanıt olarak, önlem Mali Özgürlük Yasası ile birlikte sunuldu. Mart, Çalışma Bakanlığı’na göre. Kılavuza göre, yatırım firmaları 401(k) planlarında kripto para birimine izin vermemelidir.

Donalds, Çalışma Bakanlığı’nın açıklamalarını “Washington’da gücü merkezileştirmek için geniş kapsamlı bir çaba” olarak nitelendirdi ve kılavuzun “ekonomik özgürlük ve serbest piyasaların kurucu ilkelerini ihlal ettiğini” söyledi.

Daha önce de belirtildiği gibi Fidelity, işverenleri izin verirse vatandaşların Bitcoin’i emeklilik planlarına dahil etmelerine izin verecek bir hizmet duyurdu. Fidelity’nin bu hamlesine söz konusu tasarı yardımcı olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.