Haberler

Coinbase’in Eski Yöneticilerden 8 Milyon Dolarlık Yatırım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase’in eski yöneticileri tarafından kurulan yeni bir girişim olan Trident Digital Group, önemli bir yatırım almıştır. Girişim, White Star Capital ve New Form tarafından yönetilen bir tohum yatırım turunda 8 milyon dolar toplamıştır. Trident’in kurucuları arasında Coinbase ve Matrixport gibi ünlü kripto şirketlerinde üst düzey görevlerde bulunmuş eski bankacılar yer alıyor.

Coinbase’in Eski Yöneticilerden 8 Milyon Dolarlık Yatırım!

Trident Digital’e 8 Milyon Dolarlık Yatırım

Kripto kredi girişimi olan Trident, ilk yatırım turunu başarıyla tamamlamıştır. Trident’in amacı, kripto kredi piyasasından çekilen likiditeyi geri getirmektir. Yatırım turu, White Star Capital ve New Form tarafından yönetilmiştir. CMT Digital, Joint Effects ve Permit Ventures gibi şirketler de yatırımcılar arasında yer almaktadır. Trident Digital Group, bu yatırım turunda toplamda 8 milyon dolarlık yatırım aldı.

Trident CEO’su Anthony DeMartino, kredi piyasasına yeni girişlerin, karşı taraf riski nedeniyle engellendiğini ifade etti. DeMartino, “Trident’in çözümü, uygun risk yönetimi sunarak güvenlik ile sermaye verimliliği arasında bir denge kurmayı hedeflemektedir” şeklinde konuştu.

DeMartino daha önce UBS, Barclays ve HSBC gibi büyük bankalarda çalışmıştır. 2021 yılında Coinbase’in DeFi ve türev ticaretinin yönetimine geçti. DeMartino, Coinbase’de Risk Stratejileri Başkanı olarak görev yapmış ve Temmuz ayında Matrixport’un ABD CEO’su olarak çalışmıştır.

Trident’in baş ticari sorumlusu Toby Norfolk-Thompson, Coinbase’de DeMartino ile birlikte Coinbase Risk Stratejileri’nin baş yatırım sorumlusu olarak görev yapmıştır. Ayrıca Matrixport’ta ABD ve İngiltere’de baş yatırım sorumlusu olarak görev almıştır. Trident Digital Group’un hazinelerinin fiziksel mevduat ile desteklenmeyeceği belirtilmektedir. Şirket, risksiz bir orana dayanan bir ürünü piyasaya sürecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.