Altcoin Haberleri

Shiba Inu’nun merakla beklenen oyunu Shib Eternity, Avustralya’da piyasaya sürüldü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında geçen sene yaşanan büyük rallide Dogecoin’den (DOGE) ilham alarak muazzam bir yükseliş yakalayan Shiba Inu (SHIB), piyasanın en popüler varlıklarından biri haline geldi. En büyük ikinci meme token konumunda bulunan Shiba Inu’nun bir süredir “Shiba Eternity” isimli oyunu merakla bekleniyordu. Topluluğun merak ve heyecanla beklediği Shiba Eternity, Avustralya’daki PlayStore’da piyasaya sürüldü.

AVUSTRALYA SON TEST BÖLGESİ OLACAK

Shiba Inu’nun bir süredir merakla beklenen oyunu Shiba Eternity, geçtiğimiz hafta yine Avustralyalı kullanıcılar için ilk olarak Apple’ın App Store’unda kullanıcılar için piyasaya sürülmüştü. Shiba Inu’nın geliştiricisi Shytoshi Kusama, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında, Avustralya’nın son test bölgesi olacağını bildirmişti. Öte yandan söz konusu oyun, Avustralya’dan önce Vietnam’da başarılı bir şekilde test edilmişti.

TEST AŞAMASINI BAŞARIYLA GEÇTİ

Test Asamasini Basariyla Gecti Manset

Vietnam’daki başarılı testlerin ardından Shiba Eternity, kısa bir süre içinde ülkede oldukça popüler hale geldi ve oyunun geliştiricileri, oyun sunucu kapasitesini 50 kat artırdı. Hatırlanacağı üzere Shiba Inu Games, geçtiğimiz Aralık ayında Avustralya merkezli oyun şirketi PlaySide Studios ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Diğer yandan Shiba Eternity de geçtiğimiz ay, dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden biri olan Gamescom’da yer edinmişti.

OYUN NE ZAMAN TÜRKİYE’YE GELECEK?

Oyun Ne Zaman Turkiyeye Gelecek

Shiba geliştiricisi Kusama, yakın bir tarihte Shiba Eternity oyununun ne zaman Türkiye’ye geleceğine ilişkin gelen bir soruya da yanıt verdi. Soruyu soran ve oyununun Türkiye’de büyük bir heyecanla beklendiğini ileten kullanıcı, oyunun App Store’da ne zaman yer alacağını sordu ve Kusama da sırada tüm dünyanın olduğunu ve oyununun Türkiye’de de erişilebilir hale geleceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.