Altcoin HaberleriHaberler

Alanzo Güncellemesi Öncesi ADA %16 Arttı! ADA Yükselişini Sürdürür Mü?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi Cardano (ADA), Alanzo hardfork’u öncesinde %16 arttı.

Cardano’nun mahalli kripto para birimi ADA, bugün Alanzo hardfork‘unu piyasaya sürecek. Alanzo güncellemesi UTC saat dilimine gore 12 Eylül Pazar günü saat 21.45’te gerçekleşecekken, Türkiye saati ile 13 Eylül 00.45’te gerçekleşecek. Alanzo güncellemesi sebebi ile ADA fiyatı yönünü tekrardan yukarıya çevirdi.

Alanzo Güncellemesi Öncesi ADA %16 Arttı

Güncellemeye saatler kala Cardano’nun mahalli varlığı ADA’nın fiyatı Binance borsasında neredeyse yüzde 16 arttı.

IOG CEO’su ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, topluluğa Pazar günü Alonzo hardfork’un piyasaya sürüleceğini hatırlatmak için Twitter’a gitti. Cardano, senelerdir üstünde bir akıllı sözleşme çalıştırılamaması sebebi ile eleştirilerin hedefi oldu. Bu güncelleme kullananların artık en büyük Proof-of-Stake blok zincirinde akıllı sözleşmeler meydana getirmeye başlamalarını sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano’da Kritik Gün! ADA Fiyatı Nasıl Etkilenecek?

Santiment Uyardı! Fiyat Yeniden Düşebilir

Bununla birlikte, zincir üstü veri satıcısı Santiment’in ekibi, ADA topluluğu “aşırı heyecanlı yada korkulu” hale vardığında, fiyatın tekrardan keskin bir halde düşebileceği konusunda uyarıyor.

9 Eylül’de yaşanmış olan sert düşüşle birlikte ADA, diğer kripto para birimleriyle birlikte 2,9 dolar seviyesinden keskin bir düşüş yaparak ilk olarak 2,16 dolar ve peşinden 2,21 dolar seviyelerine ulaştı. Cardano (ADA) ve diğer kripto para birimleri lideri Bitcoin’in 50.000 dolar seviyesinin altına düşmesinin peşinden o gün büyük bir düşüş gösterdi.

Ek olarak yakın tarihindeki bir canlı yayında konuşan Hoskinson, ADA fiyat düşüşünün, Cardano’da başlatılan çok havuzlu merkezi olmayan borsa Minswap‘ın karşılaşmış olduğu teknik sorunlarla ilgili son FUD‘a değil, Bitcoin düzeltmesine bağlı olduğuna dikkat çekti.

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük 3. kripto para birimi olan Cardano (ADA), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine gore son 24 saatte %8’lik bir artışla 2.63 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.