Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk Önerisiyle Gelen DOGE Node Yükseltmesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk’ın ağustos ayında paylaştığı paylaşmış olduğu tweetle, Doge Whisperer‘ı harekete geçirdi ve 763 Dogecoin (DOGE) node’unun yükseltilmesinin yapılmasında önemli bir rol oynadı.

Dogecoin geliştirici hesabı “Doge Whisperer” sahibi topluluğa, dünyanın en büyük yenilikçi girişimcisinden önde gelen Tesla CEO’su ve en etkili DOGE hayranı olan Elon Musk tarafınca desteklenen son 1.14.4 Dogecoin yükseltmesinin önemini hatırlattı.

Elon Musk Tweet Attı, 763 DOGE Node’u Yükseltildi

30 Ağustos’ta Tesla CEO’su Elon Musk, yeni Doge node yükseltmesinin öneminin yüksek bulunduğunu ve ağı daha güvenli hale getireceğini ve derhal sonrasında işlem ücretlerinin düşmesine yarayacağını söylediği bir tweet paylaştı.

Aradan geçen zamannla birlikte Doge Whisperer, geçtiğimiz gün paylaşmış olduğu bir tweet ile Dogecoin topluluğuna bazı açıklamalarda bulundu. Doge Whisperer açıklamalarında, Elon Musk tarafınca desteklenen son 1.14.4 Dogecoin yükseltmesinin ne kadar önemli olduğun altını çizdi.

Doge Whisperer’ın tweet’ine göre şimdiye kadar 763 node güncellemeyi gerçekleştirilirken ağın oldukça daha yeni düğüme ihtiyacı olduğu belirtti.

Doge Whisperer tarafınca paylaşılan tweet’in içinde ne olduğu şu şekilde;

Elon Musk, Dogecoin node’umuzu yükseltmemizin önemli bulunduğunu söyledi. Bu, ağın güvenliğini sağlamaya ve işlem ücretlerini düşürmeye destek olacaktır. Şu anda 763 node’lik süreçteyiz ve iyi bir ilerleme kaydediyoruz. Eski sürümdeki node’unuz var ise, en yeni sürüme yükseltin. Ne kadar oldukça yeni node, o denli iyi!

Elon Musk, Medya Kuruluşu İle Dalga Geçti

Doge kurucu ortağı Billy Markus, Elon Musk’ın devrin nihai para birimi olduğu konusundaki tweet’ini içeren bir haber başlığının ekran görüntüsünü paylaştı.

Ardından bir medya kuruluşu, Elon Musk’ın bu tweet’ini Dogecoin’i içeren bir tıklama tuzağı başlığına dönüştürdü. Dogecoin‘in kurucu ortağı ise medya kuruluşunun okurların dikkatini bu şekilde çekme girişimiyle dalga geçti.

Ek olarak Elon Musk da Billy Markus’un tweet’inin altına bir çift gülücük emojisi koyarak medya kuruluşu ile dalga geçti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.