HaberlerNFT Haberleri

Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu 1 Ekim’de Arz Ediliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılının başından beri NFT ekosisteminin git gide büyüyüşüne şahit olan popüler kripto para dünyası gün geçtikçe bu alanda yeni adımlar atılmasına bununla beraber kurumlar ve kişiler bu alana yönlendi.

Son olarak önde gelen futbol kulüplerimizden Galatasaray, kulübün kurucusu aynı zamanda 1 numaralı üyesi olan Ali Sami Yen adına NFT koleksiyonu çıkararak bu alanda bir ilke imza atmak istiyor. Koleksiyon, kulübün önemli anlarını vurgulayan tarihi bir koleksiyon olarak piyasaya girmeyi hazırlanıyor. Galatasaray NFT koleksiyonu, Legendary, Mythical ve Iconic olmak üzere 3 bölümden oluşacak ve 1 Ekim’de  Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinden satın alınabilecek.

Galatasaray NFT koleksiyonunu 1 Ekim’de arz ediyor!

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye’nin ilk NFT Koleksiyonu projesini hayata geçirmek adına global markalarla iş birliğine gitti. Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, tüm dünyada kulüplerin hikayelerini görsellerle paylaşmış olduğu ve hayranlarını tarihlerinin en kıymetli anlarını dijital ortamda toplamaya çağrı etmiş olduğu yeni bir NFT konsepti yaratan Shirtum ve Blockchain teknolojisi ile sporu bir araya getiren Capital Block iş birliği ile piyasaya arz edilecek.

Türkiye’de piyasaya sürülen ilk spor kulübü NFT koleksiyonu olma özelliği taşıyan koleksiyon, bununla birlikte kulübünün kurucusu adına çıkarılan ilk NFT koleksiyonu olması açısından da dünyada bir ilk. İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray’ın NFT koleksiyonu 1 Ekim’de arz ediliyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” date_format=”custom” date_format_custom=”28/09/2021″ newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0f0f0f” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ include_post=”3930″ scheme=”alt”]

NFT iyi mi satın alınacak?

Her NFT arzının Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinde bireysel bir açılış sayfası olacak. Taraftarlar, NFT’nin resmine tıkladığında Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek ve burada NFT’yi kredi yada banka kartı ile satın alarak, hem bir zamanı anın sahibi olacaklar hem de kulüplerine katkıda bulunacaklar.

İlk kısmı 1 Ekim’de arz edilecek olan ve Legendary, Mythical ve Iconic bölümlerinden oluşacak olan Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunda, her NFT’nin arkasında ilgili görsel içinde ne olduğu olacak ve bölüme bağlı olarak görsel içerikleri farklılaşacak. Kategorilerin her biri, NFT’nin nadirliğine bağlı olarak değişik değerlere sahip olacak. 1 Ekim tarihinde ilk kısmı arz edilecek ilk NFT koleksiyonunu öteki iki kısmı 8 ve 15 Ekim tarihlerinde arz edilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.