Analiz

Ripple Beklediği Artışı Gerçekleştirecek Mi? Metrikler XRP için Neyi Gösteriyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kirpto para piyasasının ekim ayı hareketliğiğinden pek faydalanamayan Ripple (XRP), yaklaşık 5 gündr %8 artış göstererek bir anlamda liderlerin gerisinde kaldı. Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin %25, en büyük altcoin Ethereum %17 yükseliş kaydetti. Popüler kriptoo para birimi XRP ise bu artışlara göre daha yavaş kaldı.

Metrikler XRP Neyi Gösteriyor?

SEC  ile Ripple  arasındaki dava sebebiyle sürekli hareketli bir gündem geçien XRP beklentilerin hala aşağısında. Dava süreci sürekli bir tarafın lehine dönsede XRP fiyatının bir bakıma önünü kesiyor diyebiiliriz. Bununla birlikte XRP metrikleri büyük bir yükselişin sinyallerini veriyor. Geçtiğimiz birkaç ay içinde XRP‘nin ağ sağlığı iyi görünmeye başladı. Aktif adres sayısı da mevcut dönemde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Günlük aktif adresler, temmuz sonunda dibe vurduğundan bu yana yükseliş eğilimini takip ediyor. Santiment tarafınca elde edilmiş verilere göre fiyat hareketlerinin yetersiz olmasına karşın kullanıcılardaki artış, ağdaki fiili dağılımı gösteriyor. XRP‘nin günlük etken adreslerinin büyük bir kısmı mümkün olarak yeni katılımcılardaki artıştan kaynaklanıyor olabilir. Bu durum, ağ gelişme metriği tarafınca görülen yükseliş ile açıklanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

XRP Hiper Yükselişi Yakalayacak Mı?

Sonuç olarak XRP’nin metrikleri altcoin için yükseliş trendi tablosu çiziyor. XRP boğaları hemen hemen 1.1 dolarlık direnci kırmak adına girişimlerini sürdürüyor.

XRP, geçtiğimiz nisan ayında senenin en yüksek seviyesi olan 1.96 dolara tırmandı. XRP, genel piyasa gerileme döneminde 0.60 dolarlık sınıra kadar düşse de burada momentum yakalayıp 1 doları bayrağını geri aldı. XRP metriklerinin pozitif yönde görünümüne karşın  kayda değer bir fiyat artışı görülmedi

Uzman analistlere göre, XRP’nin yukarı yönlü ivmeyi doğrulaması adına 1.10 dolarlık direnci kırması gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.