Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları 2021 Sonunda Yükselecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Eylül ayında üst üste gelen negatif gelişme sonucunda büyük bir baskı altında kaldı. Yayılan FUD’lar neredeyse tüm ay kripto paraların olumsuz etkiledi. Özellikle Evergrande vakası ve ardından gelen Çin’in kripto para işlemlerini yasakladığını haberleri Kripto fiyatlarını gözle görülür şekilde gerilemesine sebep oldu. Piyasada belirsizlik hakimken popüler analist Michaël van de Poppe önemli bir tarihsel veriye dikkat çekip bu durumun geçici olduğunu düşünüyor

Kripto Piyasası Eylül Ayında Geriledi

Kripto Piyasası Eylül Ayında Geriledi
Kripto Piyasası Eylül Ayında Geriledi

Eight BV’nin CEO’su ve Kurucusu Michaël van de Poppe yapmış olduğu açıklamalarda son 5 senedir piyasaların Eylül ayında düştüğünü sadece sonrasında bir yükseliş başladığını ifade ediyor.

Buna ek olarak piyasanın başka bir popüler adı Lark Davis de yapmış olduğu bir açıklamada, son çeyrekte Bitcoin’in artışa geçeceğini ve altcoin’lerin de bu artıştan paylarına düşeni alacağını dile getirdi. Bu noktada Davis, “Tüm altcoin’ler  fazla artacak” sözlerini kullandı.

2021 Sonrasında Kripto Paraların Durumu Ne Olacak?

Bunlara ek olarak Davis, 2021’in 4. çeyreğinde yaşanması beklenen rallinin 2022 yılına da sirayet edeceğini düşünüyor. Çünkü Davis’e bakılırsa Bitcoin döngüleri 75 hafta sürüyor. Analist, yaşana boğa piyasasının daha önceki rallilerden daha uzun süreceğine inandığını beyan etti ve 100 haftaya kadar artışların devam edebileceğini dile getirdi.

Öte taraftan Davis, BTC arz göstergelerini de değerlendirdi ve Bitcoin’in giderek daha kıt hale geldiğini belirtti. Analist, arzın 2020’de zirve yaptığını ve bundan sonrasında BTC almanın giderek daha zor bir hal alacağını ifade ediyor.

Bitcoin ETF’leri

İleriye dönük olarak ilk Bitcoin ETF‘nin potansiyel olarak 2021’in sonunda onaylanacağına dair spekülasyonlar var. Davis de bu şekilde bir onayın Bitcoin fiyatını yönlendirebilecek potansiyel bir katalizör olacağını düşünüyor.

Dolayısıyla analistler hala son 3 aydan oldukça ümitli ve yatırımcıların ürkü yapması için bir niçin olmadığını düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.