Altcoin Haberleri

Amerikalı yatırımcılar için ne ETH ne XRP ne de DOGE! Varsa yoksa bu altcoin…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Mayıs ayında sert bir çöküş yaşadı ve genel olarak ayı piyasasının etkileri daha net şekilde kendisini gösterdi. Ancak bu süreçte kripto paraların fiyatları genel olarak düşerken, yatırımcıların bir kısmı bu düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirdi. Birçok yatırımcı “dipten” alım yapmaya devam ederken, ABD’de ortaya çıkan Google Trend verileri, ortaya ilginç tablolar çıkarıyor. Mayıs ayında kripto para çöküşünün arkasındaki en büyük etkenlerden biri olarak gösterilen LUNC (eski ismiyle LUNA), hala en çok ilgi duyulan projeler arasında yer alıyor.

14 EYALETTE LUNA ARAMALARI ÖNDE

14 Eyalette Luna Aramalari Onde

Fintech Times tarafından sağlanan Google Trend verilerine göre Terra (LUNA), Bitcoin’in (BTC) ardından ABD’de en popüler ikinci kripto para birimi oldu. Eldeki verilere göre ABD’deki 14’ten fazla eyalet, Google aramalarında LUNA için herhangi bir diğer kripto para birimine göre daha fazla arama gerçekleştirdi. LUNA’ya Google aramalarında öncelik veren eyaletler arasında Alabama, Arkansas, Colorado, Nevada, New York, New Jersey, Georgia, California, Pensilvanya ve Washington gibi eyaletler yer alıyor.

“ALTCOIN YAKINDAN İZLENİYOR”

Fintech Times tarafından derlenen raporda, “Bu çalışma, Amerikalıların en çok hangi kripto para birimlerine yöneldiğini bulmayı hedefliyor. Bitcoin zirvede yer alırken, yatırımcılar LUNA’nın geri dönüş yapmasını düşündükleri için altcoini yakından izliyor” ifadeleri yer aldı. Yatırımcılar arasında Terra ilgisinin artması birçok kişi için sürpriz olmayacak. Zira Terra ekosisteminde yaşanan çöküşten bu yana projenin geliştirici ekibi ve yatırımcılar, projeyi “yeniden diriltmek” için çalışmalara başladı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.