Haberler

Dogecoin Kurucusu Jackson Palmer’den Kripto Para Benzetmesi!

Jackson Palmer, kripto paraları iskambil kağıtlarından yapılmış evlere benzetti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin kurucu Jackson Palmer’den kripto para benzetmesi. Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, bir Avustralya televizyon programında kripto paraları iskambil kağıtlarından yapılmış evlere benzetti. Palmer, “En alttaki kartlardan bazıları düşmeye başladı,” dedi.

Ancak Palmer, son düzeltmenin kripto para birimlerinin sonu anlamına gelip gelmediğini tahmin etmek için “çok erken” olduğunu kabul etti.

Palmer, kripto para biriminin çöküşünün temel nedeninin merkezi olmayan finans olduğunu savundu. Dogecoin’in kurucu ortağına göre, borç verenler, gerçek olamayacak kadar iyi faiz oranları sağlamak için kullanıcıların fonlarıyla kumar oynadı ve kripto para biriminin çöküşünü hızlandırdı.

Elektronik bankacılığın bugünlerde kullanımı “oldukça kolay” olduğundan, Dogecoin’in kurucu ortağı, geçen Kasım ayında 3 trilyon dolara yaklaşan toplu fiyatlarına rağmen kripto para birimleri için herhangi bir özel kullanım durumu görmüyor. Avustralyalı yazılım geliştiricisi, ortaya çıkan çöküşün insanlar için bir “uyandırma” çağrısı olacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.