Bitcoin Haberleri

BTC’deki son ralli analistleri ikiye böldü: Fiyat 19 bin dolara mı, 25 bin dolara mı gidecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeniden bir ivme kazanırken, hafta ortasında başlayan rallinin sürdürülebilir olup olmayacağına dair endişeler de yaşanıyor. Yatırımcı ve analistlerin bir kısmı, ayı piyasası döneminde benzer ralli ataklarının daha önce de yaşandığını ancak makroekonomik koşullar nedeniyle bu atakların kalıcı olmadığını, benzer şekilde son rallinin de sürdürülebilir olmayabileceğini öne sürüyor. Öte yandan birçok analist ve yatırımcı ise bu rallinin daha güçlü bir sıçrama olduğunu ve dolar endeksindeki gerileme ile bu yükselişlerin devamının gelebileceğini öne sürüyor. Bitcoin’de sıradaki hedef 19 bin dolar mı olacak, 25 bin dolar mı olacak?

20 BİN DOLARIN ALTINA YENİDEN SARKMA YAŞANIR MI?

20 Bi̇n Dolarin Altina Yeni̇den Sarkma Yaşanir Mi?

Önde gelen analitik şirketi CryptoQuant analistlerinden Achraf Elghemri, Bitcoin fiyatındaki yükseliş sonrası piyasaya yönelik yüksek balina akışının genel olarak Bitcoin’deki fiyat düşüşleri ile aynı dönemlere denk geldiğini dile getirdi. Bir diğer analist Crypto Vinco ise balinaların yeniden Bitcoin sattığını iddia etti. Ancak Bitcoin, 2 haftadan daha uzun bir sürenin ardından ilk kez 25-26 Ekim tarihlerinde 20 bin doların üzerine çıktı. Ancak kimi analistler, satışlarla birlikte fiyatın yeniden 20 bin dolar altına sarkabileceği konusunda uyarıyor.

BTC 25 BİN DOLARA GİDEBİLİR Mİ?

Bir diğer yandan, son rallinin daha güçlü ataklarla geldiğini öne süren ve fiyatın önce 21 bin doları aşacağını, ardından 25 bin dolara kadar tırmanabileceğini iddia eden analistler de bulunuyor. Ancak bu aşamada Bitcoin’in hangi yönde ilerleyeceğini sadece zaman gösterecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.