Bitcoin Haberleri

Analistler Bitcoin’i değerlendirdi, yükseliş tahminleri öne çıktı: Yeniden 60 bin doların üzeri görülebilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemlerde toparlanma mücadelesi hız kazandı ancak Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin genel olarak hala beklenen seviyeleri kalıcı şekilde aşamadığı görülüyor. Bitcoin’in yeniden güçlü bir ralli başlatarak eski parlak günlerine dönüp dönemeyeceği hala büyük bir soru işareti olarak ortada dururken, ünlü bir analistten bu konuya ilişkin dikkat çeken iddialar geldi. Analist, Bitcoin’in eski parlak günlerine dönebileceğini iddia etti ve bu iddiasını kendi “kanıtlarıyla” da destekledi.

ÜNLÜ ANALİST “DEVASA RALLİ” BEKLİYOR

Bitcoin Rally Baslayacak

Kripto para piyasası yeni günde gelen aşağı yönlü fiyat hareketlerinden sonra yeniden 1 trilyon dolarına altına sarktı. Bitcoin de 20 bin doların altında işlem görmeye devam ederken, ünlü analist Moustache’e göre Bitcoin adına umut verici göstergeler bulunuyor. Analist, 2015, 2019 ve 2022 yıllarında görülen “net birikim” değerlerinden yola çıkarak, Bitcoin devasa bir ralli başlayabileceğini iddia etti. Analizini destekleyen bir grafik paylaşan analist, Bitcoin’in ivme kazanmaya hazır olduğunu öne sürdü. 2019 ile 2022 arasındaki karşılaştırmayı paylaşan analiste göre Bitcoin’in yeniden 60 bin dolar üzerine çıkması sürpriz olmaz.

“TEKNİK GÖSTERGELER İYİ”

Ünlü analist Moustache Bitcoin adına büyük bir ralli beklediğini ifade ederken, piyasanın en ünlü analistlerinden biri olan Michael van de Poppe da Cuma günü Twitter’da yaptığı paylaşımda Bitcoin’in teknik görünümde iyi olduğunu ve iyi işler başaracağına inandığını ifade etti. Poppe bu noktada Glassnode’un paylaştığı zincir üstü verilere dikkat çekti ve BTC çekimlerinin sayısının 7 günlük hareketli ortalama (MA) bakımından 3 ayın zirvesine ulaştığını ifade etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.