Haberler

Cardano’nun kurucusu Hoskinson’dan “wrapped Bitcoin” açıklaması: Normal BTC’den çok daha üstün!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum’un (ETH) en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen Cardano’nun (ADA) Ethereum kurucu ekibinde de yer almış olan kurucusu ve IOG’un CEO’su Charles Hoskinson, merkezi olmayan finans (DeFi) alanında gittikçe daha fazla kullanılmaya başlanan Bitcoin’in (BTC) değer önerisini gündemine aldı ve konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hoskinson yaptığı açıklamada, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş “wrapped” kripto paraların “orman yangınları” gibi yayılabileceğini düşündüğünü ifade etti.

“HER TÜRLÜ DAPP VE AKILLI SÖZLEŞMELERDE KULLANILACAK”

Her Turlu Dapp Ve Akilli Sozlesmelerde Kullanilacak

Hoskinson’un açıklamalarına göre wrapped (sarmalanmış) token’lar, Bitcoin sahiplerinde Bitcoin’leri ile merkezi olmayan uygulamalarda (DApp) işlem yapma ve kullanma yolu sunarak popülaritesini artırdı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hoskinson, “Benim tahminim, 5 yıl içinde Bitcoin’in çoğunluğun Bitcoin ağında olmayacağı ve aksine aslında diğer ağlarda olacağı yönünde. Wrapped BTC, her türlü DApp ve akıllı sözleşmelerde kullanılacak” sözlerini dile getirdi.

“WRAPPED BTC ÇOK DAHA ÜSTÜN”

Bunun yanı sıra Charles Hoskinson’a göre bu durum, potansiyel olarak ulus devletler tarafından ekosistemlerde günlük işlemler için kullanılabilecek sağlam bir para politikası ile gerçek istikrarlı bir para birimine sahip olma adına, bir hesap birimi üzerinde değişim aracı oluşturmak üzere de kullanılabilir. Hoskinson bu noktada, her ikisinin de yine de Bitcoin olacağının anlaşılması gerektiğinin önem arz ettiğini ifade ediyor. Ek olarak ünlü CEO, Bitcoin’i wrapped olarak kullanmanın fayda değerini artıracak olmasından dolayı wrapped Bitcoin’in normal Bitcoin’den çok daha “üstün” olduğunu öne sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.