Haberler

Kripto piyasası toparlanmaya çalışırken Shiba Inu harikalar başardı! “Çoğu ülkede 1 numarada”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası genel olarak toparlanma mücadelesi verip ayı piyasasından kurtulmaya çalışırken, piyasanın en popüler meme token’larından biri olan Shiba Inu (SHIB) da yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Eylül ve Ekim aylarında çok ciddi değer artışları elde ederek sert yükselişler yakalayan Shiba Inu, son dönemlerde piyasaya sürdüğü “Shiba Eternity” isimli oyunu ile gündemdeydi. Söz konusu oyun; UNO, Monopoly Solitaire ve Card Thrower 3D gibi dünyaca popüler oyunları geride bırakarak birçok ülkede 1 numaraya yerleşti.

SHIBA ETERNITY YOĞUN İLGİ İLE KARŞILAŞTI

Shiba Eternity Yogun Ilgi Ile Karsilasti

Shiba Eternity, lansmanından birkaç saat sonra Android cihazlarda 10 binin üzerinden indirilme kaydetti. Uzun zamandır beklenen oyun sonunda yayınlandı ve Shiba Inu Koleksiyon Kart Oyunu adına İndirme Günü son hızıyla devam ediyor. Dünya çapında 6 Ekim’de tanıtılan oyun için resmi indirme günü kutlanıyor ve App Store ve Play Store mağazalarında oyunun çok ciddi ilgi gördüğü görülüyor. Resmi Shibburn hesabından yapılan açıklamaya göre Shiba Eternity, Apple mağazasında ilk sırada yer aldı.

“ÇOĞU ÜLKEDE 1 NUMARAYIZ”

Shiba Inu’nun geliştirici ekibinde yer alan Kaal Dhairya, Shiba Eternity’nin UNO, Monopoly Solitaire ve Card Thrower 3D gibi oyunları geçerek listede ilk sıraya yerleşmesine ilişkin kutlama açıklamasında, “Çoğu ülkede App ve Play mağazalarında 1 numarayız. Daha iyi işlere imza atacağız” ifadelerini dile getirdi. Oyun, Avustralya merkezli oyun stüdyolarından biri olan PlaySide Studios ve ünlü oyun geliştiricisi William Volk ile birlikte geliştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.