HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

ABD Merkezli Sinema Zinciri AMC, Bitcoin Dahil 4 Kripto Parayı Kabul Edecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD beyaz perde zinciri AMC Entertainment Holdings Inc., kripto paraları benimseyen sinema severlerden daha fazla yararlanmak için, geçtiğimiz aylarda duyurulan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin cash (BCH) ile ödeme kabul edeceğini doğruladı.

AMC CEO’su Adam Aron, planı “kripto para meraklılarına” yönelik yakın tarihindeki bir tweet’te duyurdu.

CEO, “AMC, 2021 yılı sonuna kadar çevrimiçi bilet için Bitcoin’i kabul edeceğimizi duyurdu. Bunu yaptığımızda, benzer şekilde Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i de kabul edeceğimizi bugün teyit edebilirim” dedi.

Geçen ay Aron, oldukça tartışılan bir tweet’te kripto paraların gelecek yıllarda önemlerini artırma yolunda olduğu fikrini paylaştı

Aron, “Kullanımı güvenli ve güvenilir kalırsa, kripto paraların gelecek yıllarda daha da önem kazanacağı görülüyor. Yorumlarınızı okuduğumda, birçoğunuzun kripto meraklısı bulunduğunu görüyorum. AMC, Bitcoin ile çevrimiçi ödeme kabul etmeyi planlayarak öne çıkmaktan luk duyuyor.”

Kripto paraları benimsemek, zincire oldukca gereksinim duyulan finansal desteği sağlayabilir. AMC, firmanın yatırımcıları tarafınca 917 milyon dolar tutarında nakit girişi yardımıyla iflastan kurtulmayı başardı. İşletme, yeni özsermaye ve borç sermayesini memnuniyetle karşıladı ve “firmanın koronavirüsten etkilenen bu karanlık kışı atlatmasına izin vermesi gerektirme ettiğini” kabul etti.

CEO’nun son duyurusu, sosyal medya kripto kullanıcılarından pozitif yönde tepki aldı ve bir kripto para destekçisi, firmanın bu karışıma yeni bir kripto para, bilhassa popüler altcoin Dogecoin (DOGE) topluluğunu eklemesi talebini dile getirdi.

15 Eylül’de 1 AMC hissesi 47.7 dolara yükseldi ve arkasından günü 46.84 dolarla kapattı. Geçen yıl aynı döneme kıyasla %2.230’lük bir değişim kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.