Kripto RehberEditörden Seçmeler

Wrapped Bitcoin Nedir? Ne İşe Yarar?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Wrapped Bitcoin nedir? – Hepimizin bildiği gibi, Bitcoin’imizi (BTC) merkezi olmayan bir Ethereum (ETH) değişiminde kullanamayız. Bu sorunu çözmek için oluşturulan Wrapped Bitcoin (WBTC), bu tür işlemlerde oldukça faydalı olacaktır.

Wrapped Bitcoin Nedir? Ne İşe Yarar?

Wrapped Bitcoin Nedir?

Wrapped Bitcoin (WBTC), 31 Ocak’ta tanıtılan bir Ethereum coin türüdür. Ortaya çıkmasının amacı, Bitcoin’i (BTC) Ethereum (ETH) ekosisteminde daha uygun hale getirmektir. Her bir Sarılmış Bitcoin (WBTC) birimi 1 Bitcoin (BTC) tarafından desteklenecek ve kullanıma sunulacaktır.

Wrapped Bitcoin (WBTC), Bitcoin (BTC) ve karşılığında Wrapped Bitcoin (WBTC) kullanımı; Sorumlu grup tarafından çok imzalı bir akıllı sözleşme ile yönetilir.

Ocak ayının sonundaki aktivasyonundan bu yana, Wrapped Bitcoin’in (WBTC) dolaşımdaki arzı, Ethereum Blockchain’de dağıtılan yaklaşık 320 Wrapped Bitcoin (yaklaşık 3 milyon dolar) ile yüzde 340 arttı.

Şeffaflık Düzeyi

Bitcoin (BTC), sisteminde yapılan tüm işlemlerin detaylarını Blockchain adı verilen bir tür not defterinde saklar. Ama kimin neye sahip olduğunu kimse bilmez. Büyük miktarlarda BTC transfer etmeyerek ve aynı hesabı tekrar tekrar kullanmayarak, potansiyel olarak büyük işlemleri tek bir cüzdana aktararak dikkat çekmeniz pek olası değildir.

İşlem Ücretleri ve Hızı

Uluslararası transferler ve yurtiçi para transferleri için bankanız normalde sizden yüksek ₺ ücret talep edebilir. BTC fiyatı bu işlemler için ücret talep etmez. BTC gönderdiğiniz kişinin size ne kadar yakın veya uzak olduğu önemli değildir.

Bitcoin’i (BTC) Nasıl Satın Alırım?

Aşağıdaki kripto para borsasından kolayca Bitcoin (BTC) alabilirsiniz.

    • Binance

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.