Altcoin HaberleriHaberler

Anonim Balinalardan Milyarlarca Shiba Inu (SHIB) Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

70 milyarlık Shiba Inu( SHIB), anonim balinalar tarafından satın alındı. Popüler meme tokeni Shiba Inu, yatırımcılar arasında hala favori. Balinalar, çabaları ve işbirliğiyle ün kazanmış Shiba Inu’yu da varlıklarına ekliyor.

WhaleStats’a göre kripto para piyasası büyük bir Shiba Inu alımı gördü. WhaleStats’a göre, isimsiz bir balina 70 milyar Shiba Inu (SHIB) satın aldı. SHIB, bu satın alma sonucunda Ethereum balinaları arasında en büyük pozisyonu elinde tutuyor.

13 saat önce ticaret sayfasında büyük bir SHIB alımı bildirildi ve bu muhtemelen %3’lük bir fiyat artışına neden oldu. Shiba Inu’nun toplam USD varlığı 1,2 milyar dolar durumunda.

Veri

Shiba Inu Performansı

Balinalar, kaymayı önlemek ve varlığın fiyatı üzerinde küçük bir etkiye sahip olmak için genellikle OTC masaları, özel ticaret, likidite endişeleri ve piyasa yapıcılar aracılığıyla sipariş vererek büyük miktarda Shiba Inu token satın alırlar.

Coinmarketcap verilerine göre SHIB’nin yazının yazıldığı zaman fiyatı 0,00002351 dolardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.