HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

ApeCoin’e (APE) Kripto Balinalardan Büyük İlgi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ApeCoin’e (APE) kripto balinalardan büyük ilgi. Son 24 saat içinde ApeCoin, ilk 5.000 Ethereum adresi arasında en çok işlem gören varlıklardan biri haline geldi.

Önceki 24 saat içinde, Trader’lar 20 milyon dolar değerinde token alışverişinde bulundu.

Balinalar APE’ye akın etmeye devam ediyor. En iyi 100 Ethereum balinasının adreslerinde yaklaşık 20 milyon dolar değerinde APE tutuluyor. Bu, varlığı kripto para birimi sektöründe önemli bir konuma getirdi.

Ethereum balinalarının önemli APE aktivitesine rağmen, varlığın değeri son derece sabit kaldı. Bunun ana nedeni, kripto sektörünün sorunlarının bir sonucu olarak, NFT’ye olan ilginin önemli biçimde azalmasıdır.

Nisan ayındaki ATH’den sonra APE, değerinin %80’inden fazlasını kaybetti.

başarılı lansmanın ardından APE, Ethereum ağında büyük bir tartışma yarattı. Yoğun trafik hacmi, ağın tıkanmasına neden oldu ve merkezi olmayan uygulamaların kullanılmasını gerektirdi.

Bu sorunların bir sonucu olarak APE’nin kendi ağına taşınması önerilerine rağmen, ApeCoin ve BAYC’nin arkasındaki DAO, APE’nin Ethereum ağında kalacağını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.