Altcoin Haberleri

Avalanche’den, Dev Banka Citi İle İşbirliği!

Dünyanın önde gelen bankacılık kuruluşu Citi, Singapur Para Otoritesi’ne (MAS) ait bir projenin kapsamında Avalanche (AVAX) ile işbirliğine gitti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın önde gelen bankacılık kuruluşu Citi, Singapur Para Otoritesi’ne (MAS) ait bir projenin kapsamında Avalanche (AVAX) ile işbirliğine gitti.

AvaLabs kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, Avalanche topluluğunu bilgilendirmek amacıyla Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Sirer, Citi ile gerçekleştirdikleri işbirliğinde bankanın Avalanche ekosistemine ait Evergreen alt ağı ve AvaCloud adlı bulut hizmetinden faydalanacağını belirtti. Ayrıca, blokzincir teknolojisinin döviz piyasası üzerindeki potansiyel faydalarını şu şekilde sıraladı:

  • Blokzincir teknolojisi, fiyat emirleri ve işlem onayı sürecini daha şeffaf hale getirecektir.
  • Değişmez verilere erişim, denetlenebilirliğin artmasına yardımcı olacaktır.
  • Akış uygulama talepleri (RFS), diğer akıllı sözleşmelerle daha esnek bir şekilde bütünleştirilebilecektir.

Son günlerde ardı ardına gelen anlaşma haberleriyle birlikte AVAX ciddi bir yükseliş yaşamış olsa da, şu anda yatay seyir izlemektedir. Hafta içinde 24 doları aşan AVAX, şu anda 21,37 seviyesinde işlem görmektedir.

Bu işbirliği, Avalanche ekosistemine güçlü bir destek sağlamakta ve blokzincir teknolojisinin döviz piyasası üzerindeki potansiyelini ortaya koymaktadır. Citi gibi bir dev bankanın Avalanche’ı tercih etmesi, projenin güvenilirliğini ve potansiyelini vurgulamaktadır. Bu işbirliğiyle birlikte, döviz piyasasında daha şeffaf ve güvenli bir ortamın oluşturulması hedefleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.