HaberlerAltcoin Haberleri

Son 24 Saatte En Çok Yükselen Altcoin’ler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen bu altcoin’ler son 24 saatte en çok yükselen coinler oldu.

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin’de yaşanan düşüş kripto piyasasını negatif etkiledi ve birçok altcoin’de  değer kayıplarına yol açtı.  İşte son 24 saatte en çok yükselen altcoin’ler;

Cosmos (ATOM)

Kripto para piyassında yaşanan düşüşe rağmen en çok yükselen coinler arasında Cosmos (ATOM) yer alıyor. ATOM, günün en çok artış yaşayan kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Cosmos son 24 saatte %17’ye yakın bir artış yaşadı ve 31 dolara kadar yükseldi.

Birbirine bağlı blockchain ağlarından meydana gelen bir ekosistem olan Cosmos (ATOM), blockchain sektörünün en büyük problemleri olarak görülen ölçeklenebilirlik ve enerji tüketimi konularına çözüm bulmak için geliştirildi.

Atom
Atom

Popüler Altcoin yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 31,25 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Altcoin Önerileri!

Oasis Network (ROSE)

ATOM’un ardından en çok yükselen coinler arasında Oasis Network bulunuyor. ROSE, son 24 saatte en çok yükselen ikinci altcoin oldu. Oasis Network (ROSE), 2020 yılında piyasaya sürülmüş bir bir merkeziyetsiz finans (DEFİ) sistemidir ve sistemin kripto para birimi ROSE’dır.

ROSE, son 24 saatte %16’lık artışla 0.3628 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Ancak ROSE fiyatı daha sonra bir miktar geri çekildi.

Rose
Rose

ROSE, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %9’luk bir artışla 0.346 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Stellar (XLM)

En çok yükselen coinler listemizin üçüncü sırasında Stellar yer alıyor. XLM, son 24 saatte %10,17’lik bir artışla en çok yükselen kripto paralar arasında yer aldı.

Xlm
Xlm

Stellar, yazının kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 0.3577 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.