Altcoin Haberleri

Tanınmış Analist, Ali Martinez’den Ripple (XRP) Değerlendirmesi!

Tanınmış kripto para analisti Ali Martinez, Ripple (XRP) hakkında yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış kripto para analisti Ali Martinez, Ripple (XRP) hakkında yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda gerçekleşen düşüşlere rağmen Martinez, XRP’nin balina işlemlerinde ve balinaların elindeki coin miktarında dikkate değer bir yükseliş olduğunu belirtti.

Son on gün içinde XRP fiyatında %18’lik bir düşüş yaşanmasına rağmen, analist Ali Martinez, balina aktivitelerinin ve balinaların XRP’yi tutma miktarlarındaki artışın büyük oyuncuların ilgisini çekebileceğini iddia ediyor. Bu durum, XRP’nin yakın gelecekte bir sıçrama yapabileceğini gösteriyor.

Tanınmış Analist, Ali Martinez'Den Ripple (Xrp) Değerlendirmesi!

Ayrıca Martinez, XRP için TD Sequential verilerinin 4 saatlik grafikte yükseliş sinyali verdiğini dile getirdi. Eğer yükseliş devam ederse, bir sonraki hedefin 0.63 dolar veya 0.67 dolar olabileceğini belirtti. Şu anda XRP’nin fiyatı 0.61 dolardan işlem görüyor.

TD Sequential, Tom DeMark tarafından geliştirilen bir teknik analiz göstergesidir. Trendin ne zaman tükeneceğini ve piyasadaki potansiyel fiyat dönüş noktalarını belirlemek için kullanılır. Martinez’e göre bu gösterge, XRP’nin yakın zamanda yükselişe geçebileceğini gösteriyor.

Martinez, Litecoin (LTC) hakkında da birkaç söz söyledi. LTC’nin günlük işlem sayısının ilk defa 1 milyonu aştığını ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti. Bu da Litecoin’in popülaritesinin arttığını ve yatırımcıların ilgisini çektiğini gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.